45 SANİYELİK SOYGUN

Kemalpaşa mahallesi Şehit Ömer Halisdemir sokakta bulunan bir markette meydana gelen hırsızlık olayında, maskeli hırsızlılar 45 saniye içerisinde marketi soyarak kayıplara karıştı.

Yayınlama: 23.11.2016
726
A+
A-

Edinilen bilgilere göre; hırsızlık olayı İnegöl´ün Kemalpaşa mahallesi Şehit Ömer Halisdemir sokakta bulunan İsmail Ç.´ye ait markette yaşandı. Dün sabah saat 06.00 sıralarında plakası henüz belirlenemeyen bir araçla marketin yanına gelen yüzleri maskeli 4 hırsız, önce marketin etrafında hırsızlık keşfi yaptılar.

Mahalde kimsenin olmadığını fark eden hırsızlar ellerinde levyelerle marketin kapısını kırarak içeri daldılar.

 






Kapıyı kırarak içeri giren hırsızlardan ikisi, işyerinin alarm sesine rağmen hırsızlık işine koyuldular.

 

Marketin içine giren hırsızlar marketin sigara bölümüne yönelerek ellerindeki poşetlere raftaki bütün sigaraları doldurdular. O sırada kasaya yönelen hırsızlar, masanın altındaki kilitle olan çekmeceyi de yerinden söküp aldılar. 45 saniyede marketi soyan hırsızlar geldikleri araçla kaçtılar.

 

İşyeri sahibi İsmail Ç., durumu emniyete bildirerek yardım istedi. Emniyet ekipleri güvenlik kameralarına yansıyan hırsızları arıyor.

 

Olayı anlatan İşyeri sahibi İsmail Ç, “Alarmla birlikte uyanarak işyerine geldim ama kimse yoktu. İşlerini bitirip gitmişler. Polisi aradık, incelemelerde bulundular. Kamera kayıtlarını incelediler. Hırsızların 4 kişi oldukları ortaya çıktı. alarmın ötmesi neticesinde çok fazla duramamışlar içerde. 45 saniyede alabildikleri kadar sigara almışlar. İçerisinde 500 liraya yakın paranın bulunduğu çekmeceyi de söküp alıyorlar. Kapıya da zarar vermişler. 2 bin 500 lira civarında hırsızlık yapmışlar. Allah kimsenin başına vermesin. Son zamanlarda bu tarz hırsızlık olaylarının olduğunu görüyoruz. İnsanlar mağdur oluyorlar. Emniyetin görevini yaparak bu hırsızları adalete teslim edeceklerine inanıyoruz” dedi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş