AK Parti’den kan bağışı

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, AK Parti İlçe Teşkilatı tarafından sosyal sorumluluk projesi kapsamında dün saat 15.00’da Heykel Meydanı’nda bulunan Kızılay Kan Bağış Tırı’nda düzenlenen kan bağış etkinliğine katılarak kan verdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 06.04.2015
671
A+
A-

Programa AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, bazı belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile çok sayıda partili katılım gösterdi.

 

ŞAHİN’DEN KAN BAĞIŞINA DAVET






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, “Bugün AK Parti İnegöl İlçe Teşkilatımız ile birlikte sosyal sorumluluk projesi olarak Türk Kızılay’ımıza kan bağışında bulunuyoruz. İlçe Başkanımızın yapmış olduğu bu organizasyonda amacımız farkındalık oluşturmaktır. Ülkemizin kan deposu ihtiyacını gören ve bu konuda çok önemli çalışmalar yapan Kızılay’a destek vermek istedik. Sağlıklıyken verdiğimiz her kan bize değil ama belki de hiç bilmediğimiz insanlara faydalı olacak. Belki bir gün bize de lazım olabilir. Bunu sürekli hale getirip mütemadiyen kan verenler var. Türk Kızılay’ımız bronz, gümüş ve altın plaket veriyor. İnşallah biz de bir nebze de olsun arkadaşlarımızla birlikte Kızılay’ımızın kan deposuna kan bağışlayacağız. Halkımızın da bir ara mobil kan verme istasyonuna gelerek bağışta bulunmalarını istiyoruz. Böyle bir çalışma yapmaktan dolayı mutluyuz. 70’e yakın teşkilat mensubumuz bugün burada bizimle beraberler. Yetkililerimiz; İnegöllü hemşerilerimizin de Bursalı hemşerilerimizin de kan verme konusunda hassas davrandığını belirttiler. Bugün bize lazım değil ama her an lazım olabilir düşüncesiyle depolarda sağlıklıyken verdiğimiz kanı kısa zamanda tanımadığımız birisine, belki de tanımadığımız birileri de bize kan vermiş olabilirler. Böyle bir çalışmayı düşündükleri için İlçe teşkilatımıza teşekkür ediyorum. 3 gün boyunca Heykel meydanında hizmet verecek olan kan bağış tırına tüm hemşerilerimizi davet ediyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş