Yine aynı yer yine kaza!

Yenice Mahallesi Aşağı Çayır Sokak ile Eski Sanayi Sokak’ın kesiştiği noktada hemen hemen her hafta kaza meydana geliyor.

Yayınlama: 07.06.2016
999
A+
A-

Geçtiğimiz 3 hafta içerisinde bir çok kaza meydana gelirken, sokak sakinleri çarenin hız kesici kasis olduğunu belirtti.

 

Dur tabelasının bulunduğu Eski Sanaki Sokak üzerinde tabelayı fark edemeyen sürücüler, Aşağı Çayır Sokak üzerine hız kesmeden çıkıyor. Aşağı Çayır Sokak üzerinden Osmanbey Caddesi’ne doğru seyir halinde bulunan araçlar sürücüleri de bu nedenle sıkıntılı anlar yaşıyor.






 

SOKAK SAKİNLERİ DAHA ÖNCE UYARMIŞTI

Daha önce tabela dikimi için ilgili kurum personeli ile görüşen sokak sakinleri, dur tabelasının kimsenin dikkatini çekmediğini bu nedenle de hız kesici kasis konulmasının daha mantıklı olacağını ifade etmişlerdi.

 

KASİS DEĞİL TABELA KONULDU

Hız kesici kasisin konulmaması ve kimsenin dikkatini çekmeyen tabelanın konulması sonrası kazalar kaldığı yerden devam etmeye başladı. Geçtiğimiz gün yine aynı noktada kaza meydana geldi. Kimsenin yaralanmaması rahat nefes aldırırken, sokak sakinleri isyan ederek, iki sokak kesişimine çare bulunması beklediklerini ifade ettiler.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş