BELEDİYESPOR’A YENİ OTOBÜS

İnegölspor’un ardından İnegöl Belediyespor Kulübü de yeni otobüsüne kavuştu. Yeni alınan otobüs için geçtiğimiz gün kurban kesildi.

Yayınlama: 20.10.2016
885
A+
A-

İnegöl Belediyespor’da voleybol ve basketbol liglerinde sezonun başlamasına sayılı günler kaldı. Turuncu Lacivertli ekip tüm kategorilerde hazırlıklarını sürdürürken, kulübe alınan yeni otobüs için de dün akşam kurban kesildi. Belediyespor tesisleri önünde yapılan kurban kesiminde Belediye Başkanı ve Belediyespor Başkanı Alinur Aktaş ile birlikte kulüp yöneticileri ve sporcuları da hazır bulundu.

 

SEZON BAŞLIYOR






Kurban kesimi öncesi konuşan Başkan Alinur Aktaş, “Yeni sezona başlıyoruz. Bu hafta hem voleybol hem basketbol ligi başlıyor. Voleybol 2. Ligi de önümüzdeki hafta başlıyor. 2016-2017 sezonuna başlamış olacağız. Bu otobüs bizi farklı şehirlere götürecek, Belediyespor’a hizmet edecek. Kazasız belasız, hayırlı uğurlu gidiş gelişler olması kabilinden bugün de hep beraber olalım istedik. Nihayetinde hangi kategoride oynarsanız oynayın İnegöl Belediyespor formasını giyen, burada yöneticilik yapan, bu işe emek veren isterse masörü olsun, malzemecisi olsun hepsinin ayrı bir değeri ve önemi var. Allah hayırlı uğurlu etsin, Allah utandırmasın” dedi.

 

HABER: İSMET CİNKARATAŞ



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş