“Doğan yüksekten uçacak”

İnegöl’ün en eski Kulüpleri’nden Doğanspor yapılan olağanüstü kongreden sonra önceki akşam toplanarak görev dağılımını gerçekleştirdi. Görev dağılımı ile ilgili bir açıklama yapan Basın Sözcüsü Ahmet Genç, “Doğan yüksekten uçacak” diye konuştu.

Yayınlama: 24.06.2014
1.001
A+
A-

Ahmet Genç, Sarı Lacivertli renklerine gönül vermiş Doğanspor sevdalılarını sevindirmek için çok güzel hizmetlere imza atacaklarını söyledi.

 

Tarihi geçmişiyle kulübü ayakta tutmaya çalışan ve yardımlarını esirgemeyen Doğanspor’un emektarlarını hiç bir zaman unutmayacaklarını belirten Ahmet Genç “Hedefimiz o şanlı eski başarılara tek tek imza atmak. Biz yönetim olarak önümüze bir hedef koyduk. Bu hedefler doğrultusunda camianın da desteğiyle, takımımızı Süper Amatör kümeye kadar taşımaktır. Biz inanıyoruz, camianın’ da inancı tam olsun. Doğanspor artık yüksekten uçacak bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın” dedi.






 

20 Haziran Cuma günü olağanüstü yapılan kongrede Tahsin Semiz başkanlığında göreve gelen Doğanspor’un görev dağılımı ise şu şekilde gerçekleşti: Başkan Yardımcıları Semih Gülerer, İlker Akgüller, Mustafa Şiran. Basın Sözcüsü: Ahmet Genç. Futbol Şube Sorumlusu İsmail Ünsal. Genel Kaptan Bahadır Şimşek. Altyapı Sorumlusu Serkan İnal. Muhasip Hüseyin Kurt. Tesisler Sorumlusu Hasan Eltutan ve Federasyon Temsilcisi İbrahim Gürbaş.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş