Koşunun gün ve içeriği değişti

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde organize edilen İnegöl Belediye Başkanlığı Veteranlar Koşusunun günü ve içeriği değişti.

Yayınlama: 15.05.2015
758
A+
A-

İnegöl Belediyesinden yapılan açıklamaya göre; “19 Mayıs Atatürk’ün anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri ilçe spor müdürlüğümüz öncülüğümde tüm hızıyla başladı. Bu haftaya özel ilçemizde birçok etkinlik planlandı. Bu etkinliklerden biri olan ve 16 Mayıs Cumartesi yapılması planlanan Veteranlar Koşusu 30 Mayıs Cumartesi gününe alınmıştır. Ayrıca önce veteranlar koşusu olarak planlan etkinlik ilçe halkımızın yoğun talepleri sonucu veteranlar ve halk koşusu olarak değiştirilmiştir. İlçe halkımızın bilgisine önemle sunulur” ifadelerine yer verildi.

 

Ayrıca 17 Mayıs Pazar günü İnegöl’de yoğun kullanılan bir ulaşım aracı olan bisiklete ve bisiklet kullanımında trafiğe kurallarına dikkat çekilmesi amacıyla İnegöl Belediye Başkanlığı Bisiklet Şenliği düzenlenecek. Şenlik Pazar günü saat 09.30’da Belediye önünden başlayarak Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinden İsaören Mahalle Meydanında son bulacaktır. Mahalle meydanında ulaşan bisiklet kullanıcılarına kahvaltı ikramı ile program son bulacaktır.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş