ANTALYA’DA HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor, ligin ikinci yarısına Antalya’da yaptığı hazırlık çalışmaları ile devam ediyor.

Yayınlama: 04.01.2017
689
A+
A-

İlk devrede hayal kırıklığı yaşatarak kötü performans sergileyen temsilcimiz İnegölspor, ikinci devre hazırlıklarını sürdürüyor.

 

5 GURBETÇİ FUTBOLCU DENENİYOR






Daha önce açıklamalarda bulunan İnegölspor Asbaşkanı Mehmet Döngel, kampta 5 gurbetçi futbolcunun deneceğini ifade etmişti. Yapılacak olan hazırlık karşılaşmalarında da bu genç futbolculara forma verileceği, beğenilmesi durumunda ise sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

 

5 FUTBOLCU İLE KESİN İMZALANACAK

Geçtiğimiz yıllarda attığı goller ile taraftarın gönlünde taht kuran ve ardından düşüşe geçen Raif Demir, tekrar İnegölspor formasına kavuşacak. Raif Demir’in yanı sıra şimdiye kadar Beylerbeyispor, Bandırmaspor ve Ümraniyespor formalarını giyen İsmet Hakkı Şimşek de İnegölspor ile imzalayacak. Bu futbolcuların haricinde 3 futbolcu ile kesin olarak Cuma günü sözleşmeler imzalanacak.

 

ÇALIŞMALAR TAM GAZ

İlk yarıda hayal taraftarı kırıklığına uğratan İnegölspor, ikinci devrede en iyi şekilde performans göstermek için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Altyapıdan da takıma kazandırılmak üzere genç yeteneklerde, takıma girebilmek için elinden geleni yapıyor.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş