1.Amatör’de gruplar belli oldu

2015-2016 1. amatör küme gruplar ve fikstür programı belli oldu. 10 takımlı 5 grupta 50 takımın süper amatör kümeye çıkma mücadelesi vereceği müsabakalar 4 ekim pazar günü start alacak.

Yayınlama: 11.09.2015
533
A+
A-

Bu sene İnegöl’ü 1.Amatör’de 5 takım temsil edecek. 4. Grupta Dogugücü ve Osmaniyespor; 5. grupta Doğanspor, Ilgar ve Alanyurtspor mücadele edecek. Gruplarında ilk sırayı alanlar süper amatöre direkt çıkarken 2.sırada yer alanlar Play-Off müsabakaları oynayacak ve toplam 7 takım süper amatöre çıkacak.

 

“GRUPTA DENK TAKIMLAR VAR”






Geçen sezon süper amatöre çıkma şansını son maçta kaçıran Alanyurtspor Teknik Sorumlusu Yunus Memiş grubu ve bu sezonki hedeflerini şöyle değerlendirdi: “Öncelikle bu yıl süper amatör kümede ve 1.amatör kümede mücadele edecek tüm takımlara ve antrenör arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. Umarım İnegöl için iyi bir sezon olur. Çok dengeli ve favorisi olmayan bir grupta yer aldığımızı görüyoruz. Ancak geçen yıl süper amatör kümeden düşen Bağlarbaşı ve 2. kümede şampiyon olan İnegöl temsilcisi Doğanspor bir adım önde. Bizde Alanyurtspor olarak geçen yılki başarımızı sürdürmek istiyoruz.”

 

“HEDEFİMİZ ÜST SIRALAR”

“Grubun dengeli olması her neticeye açık. Ama biz her zaman son düdük çalana kadar mücadelemizi verip iyi yerde ligi bitirmek istiyoruz. Her puan bizim için önemli olacak. Geçen yıl bunu net bir şekilde gördük. Çok zevkli ve heyecanlı müsabakalar bizi bekliyor.”

 

“GENÇ VE DİNAMİK KADROMUZ VAR”

“Bu yıl kadromuzu korumaya çalıştık. Aramızdan ayrılanlar olduğu gibi takıma yeni transferlerde yaptık. Yakında bunları kamuoyuna açıklayacağız. genç ve dinamik bir kadro kurduk. Sonuna kadar grupta söz sahibi olmak istiyoruz.”

 

“MADDİ SIKINTILAR VAR”

“Bu yıl ile beraber Alanyurtspor’da 3. sezonumu yaşıyorum. Başarılı olmak için elimizden geleni yapıyoruz ancak camia olarak hala tam bir bütünlük ve maddi destek alamadığımızı üzülerek ifade etmek zorundayım. Bir çok oyuncu ile maddi konularda anlaşamadığımız için elimizden kaçırdık. Geçen yıl bu konuyu hep dile getirdim. 3-5 kişi ile kulüplerin bu işleri yürütmesi çok zor. Muhakkak manevi desteklerin yanında maddi desteklerinde artması lazım. Umarım bu sıkıntıları bu sezon yaşamayız.”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş