Çinili’de sabah buluşmaları devam ediyor

Çocukların camiye gelmesini teşvik amaçlı hediye çalışmasıyla adını duyuran Çinili Camii Derneği, son günlerde başlattığı ve geleneksel hale getirdiği organizasyon ile sabah namazına davet ettikleri STK ve Siyasi Parti Temsilciliklerine namaz sonrası çorba ikramında bulunuyorlar.

Yayınlama: 09.04.2016
363
A+
A-

Bu kapsamda geçtiğimiz gün davet edilen Saadet Partisi yöneticileri ile sabah namazı kılındıktan sonra dernek lokalinde parti yöneticilerine ve camii cemaatine çorba ikramında bulunuldu.

 

İkramda açıklamada bulunan Dernek Başkanı İbrahim Ekin, yaptıkları bu tarz faaliyetlerle mahalle sakinlerini namaz ve camii ile daha sık buluşturmayı amaçladıklarını dile getirdi. Yaptıkları bu çorba ikramını geleneksel hale getirdiklerini ifade eden Ekin, bundan sonra da birçok STK’yı davete devam edeceklerini ifade etti.






 

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ertan SÜTÇÜ ise yapılan davetten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu tarz faaliyetlerin diğer mahalle camilerine de örnek olması gerektiğini ifade etti. Özellikle sabahın bereketine manen inandıklarını ve bu hususta milletçe çok hassas olduğumuzu ifade eden Sütçü, “Bu tarz ikramlar da bu berekete ayrı bir renk, ayrı bir bereket katmaktadır. Kıymetli dernek başkanımıza ve camii cemaatimize bizleri bu şekilde misafir ettikleri için de ayrıca teşekkür ederim” dedi.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş