Belediye ağaçların yerini değiştirdi

İnegöl Belediyesi, Organize Sanayi Bölgesinde bir fabrika bahçesinde atıl duruma düşen yaklaşık 50 yetişkin ağacı değerlendirmek amacıyla şehir içinde oluşturulan koruluğa taşıyarak dikimini gerçekleştirdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 20.11.2014
778
A+
A-

 

Bursa Büyükşehir Belediyesinden getirilen ağaç söküm aracıyla sökülen ağaçlar büyük bir titizlikle yerlerinden alınarak Mahmudiye Mahallesi Gürbüz sokakta oluşturulan koruluğa nakledildiler.

 






YOKOLMALARININ ÖNÜNE GEÇMİŞ OLDUK

Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, çevre duyarlılığına önem verdiklerini belirterek, “Bugüne kadar çevre adına önemli çalışmalara imza attık. İlçemizin doğal güzelliklerinin korunması ve gelecek nesillere daha sağlıklı bir İnegöl bırakmak için aralıksız çalışıyoruz. İnegöl Belediyesi olarak bu görev ve sorumluluklarımız doğrultusunda hareket edip altına imzamızı attığımız her projede çocuklarımızın daha temiz ve daha yeşil bir çevrede yaşayabilmesini amaçlamaktayız. Bugünde burada yaklaşık 50 yetişkin ağacı bulunduğu yerden sökerek, oluşturduğumuz koruluğa taşıyarak onları toprakla buluşturduk. Bu sayede İnegöl Belediyesi olarak yaklaşık 50 adet yetişkin Sedir, Ladin ve Servi’den oluşan ağacının yok olmasının önüne geçmiş olduk” dedi.

 

İnegöl Belediyesi ekipleri daha öncesinde de OSB kavşağında yapılacak Köprülü Kavşak çalışmalarının startının verilmesi sonrası Bölge Trafik İstasyonu binasının önündeki yeşil alandaki ağaçları da sökümünden sonra aynı koruluğa taşınmıştı. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş