Berberler şova hazırlanıyor

İnegöl Berberler Odası, yapılacak çeşitli etkinlik ve organizasyonlar ile yarışmalarda İnegöl’ü temsil edecek berber ve kuaförleri belirleyip odanın şov takımı seçimini yaptı.

Yayınlama: 02.05.2014
930
A+
A-

Esnaf Sarayı toplantı salonunda berber ve kuaförlerin katılımıyla odanın şov takımını oluşturmak için seçmeler yapıldı.

 

TV YARIŞMALARINI ARATMADI






Şov takımı için müracaat eden; Okan Güngör, Sinan Yetkin, Tuncay Keskin, Emrah Güçlü, Salih Aşkın, Murat Adıgüzel, Mehmet Ali Denel, Samet Aydın, Halil Öztürk, Sercan Barut, Murat Yeni, Emrah Ezlen, Serhat Pal, Alperen Erezsarı, Taner Eser, Taner Ersöz, ve Kemal Çelik’ten oluşan 17 kişi, erkek berberliği şov takımı için yarıştı. Hülya Eroğlu, Burcu Çekil ve İnci Sıkı’dan oluşan 3 kişi ise Bayan Kuaförlüğü şov takımı için hünerlerini sergilediler.

 

Bursa Berberler Odası Başkanı Mustafa Ocak, Bursa Berberler Odası Şov takımı kaptanı Saim Arslan, İnegöl Berberler Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven ve İnegöl Berberler Kuaförler Odası Denetim Kurulu üyesi Hülya Hatice Terkenli’den oluşan Jüri önünde birbirinden farklı saç modellerinin sergilendiği seçmeler, yarışmaları aratmadı.

 

O ZAMANKİ ŞOV TAKIMIMIZ İZLEYİCİLERDEN BÜYÜK BEĞENİ ALMIŞTI

Seçmeler hakkında açıklamalarda bulunan Oda Başkanı Erhan Güven, “Odamızın uzun zamandır eksikliğini duyduğumuz şov takımını oluşturmak için yönetim kurulu olarak aldığımız karar gereği seçmeler yaptık. Daha önceleri oda olarak çeşitli organizasyonlarda faaliyetlere katılmıştık. İnegöl’de olsun, Karacabey’de olsun, Bursa’da olsun yapılan faaliyetlerde o zamanki şov takımımız izleyicilerden büyük beğeni almıştı. Gerçekten takımızın yaptığı saç modelleri iz bırakmıştı. Tabii ki böyle organizasyonlara katılmak büyük maddi külfeti de beraberinde gerektiriyor. Bu sebepten dolayı uzun bir zamandır böyle etkinliklere katılamıyorduk. Ancak bu seçmelerle oluşturacağımız erkek berberliği ve bayan kuaförlüğü şov takımımız ile birlikte İnegöl’ün adını duyurmak için imkânlar çerçevesinde çeşitli faaliyetlerde boy göstermeye çalışacağız. Oluşturacağımız profosyonel ve genç takımızla birlikte ilk organizasyonumuzu bir aksilik olmazsa 08 Haziran 2014 tarihinde üyelerimiz ile birlikte yapacağımız birlik, beraberlik ve dayanışma gecemizde yapacağız. Yapacağımız yemekli geceye üyelerimizin ilgi göstereceğini umuyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş