Gürel’in girişimleri ile İnegöl’e yeni vergi dairesi kuruluyor

Yayınlama: 04.04.2023
184
A+
A-

Oylat Vergi Dairesi Müdürlüğü kurulum işlemleri için Hazine ve Maliye Bakanımız Nureddin Nebati ile bir araya gelen AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in girişimleri sonuç verdi ve Oylat Vergi Dairesi’nin kurulumu bakanlık onayı ile başladı.

Bursa AK Parti Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in İnegöl’deki ticari konulara katkısı sürüyor. 2022 yılında Gürel’in katkıları ile ‘Gelir Uzman Yardımcısı’ olarak İnegöl Vergi Dairesi’ne 26 atama gerçekleşmiş ve bu atamalarla İnegöl Vergi Dairesi bir yıl içerisinde en çok ‘Gelir Uzman Yardımcısı’ atanan ilçe olarak kayıtlara geçmişti.

Yapılan atamalarla birlikte, İnegöl Vergi Dairesi çalışmaları daha da rahatlarken, bu atamaların ardından Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İnegöl’ün ticaret hacminin fazlalığı nedeni ile ikinci bir vergi dairesi kazandırılması için girişimlere başladı.






İHTİYACI BAKAN NEBATİ’YE İLETTİ

İlçemizin müteşebbis ruhu ile oluşan katma değer nedeniyle İnegöl Vergi Dairesi’nin yükü her geçen gün artarken, AK Parti Vildan Yılmaz Gürel’in konu hakkında daha önce gerçekleştirdiği görüşmelerde planlamalara başlandı. Geçtiğimiz hafta Gürel, Türkiye Cumhuriyeti Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile bir araya gelerek, konuyu Nebati’ye iletti. Yeni vergi dairesinin İnegöl’e kazandırılması konusunda gerekli Bakan Nebati gerekli talimatı verirken, böylece Oylat Vergi Dairesi kuruluş süreci başlamış oldu.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Milletvekili Gürel, şu ifadeleri kullandı: “Şehrimizin müteşebbis ruhu ve yeni Türkiye ekonomi modeli ile vergi dairemizin kapasitesinin çok üzerinde çalışmaktaydı. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde çok şükür ihracatta yeni rekorlar kırıyoruz. Ülkemizde katma değerli ekonomi gün geçtikçe büyüyor. Bunun en güzel çıktısını vergi dairemizin gerek çalışma verilerinden gerekse yaşanan yoğunluktan görüyoruz. İnegöllü vatandaşlarımızın en iyi şekilde kamu hizmetlerinden yararlanmalarını sağlamak ise bizlerin en temel görevlerinden biri. Çok şükür bugünde bu müjdeli haberi sizlerle paylaşıyorum. Sadece İnegöl’ü değil tüm Türkiye’yi nereden nereye dedirtecek seviyeye taşıyan hizmetlerinden ötürü Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı, Oylat Vergi Dairesi ve İnegöl’e olan desteklerinden ötürü de sayın Hazine ve Maliye Bakanımız Nureddin Nebati’ye teşekkürlerimi sunarım. Oylat Vergi Dairemiz şehrimize, hemşerilerimize, iş dünyamıza hayırlı, uğurlu olsun”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş