Kenya, Etiyopya ve Rusya’dan alım heyetleri İnegöl’e geliyor

Yayınlama: 06.06.2024
110
A+
A-

AGM Ajansı düzenlediği organizasyonlar ile İnegöl’e alım heyetleri gelmeye devam ediyor. Bu yıl başlayan organizasyonlar kapsamında Türk cumhuriyetlerinden alım heyetleri kısa süre aralıkları ile İnegöllü mobilyacılar ile buluşturulurken, şimdi ise Kenya, Etiyopya ve Rusya’dan toptan mobilya alımı için yaklaşık 13 kişilik ekip İnegöl’e gelecek.

Daha öne Özbekistan, Kazakistan ve Tacikistan’dan toptan mobilya alım heyetlerini İnegöllü mobilyacılarla buluşturan AGM Ajans, organizasyonlarına ara vermeden devam ediyor. Bu kapsamda yeni düzenlenecek olan organizasyon ile Kenya, Etiyopya ve Rusya’dan yaklaşık 13 kişilik alım heyeti 21 – 27 Temmuz’da İnegöl’de olacak.

RAKAMLARI AÇIKLADI; TOPLAM 11 MİLYONLUK İHRACAT GERÇEKLEŞTİ






Daha önce Türk Cumhuriyetlerinden gelen alım heyetlerinin İnegöl’de önemli sözleşmeler imzaladığını açıklayan AGM Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Galip Meriç, şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğiniz üzere kısa süre aralıklarla 2 kez Türk Cumhuriyetlerinden alım heyetlerini İnegöl’de ağırladık. Yaptığımız ilk organizasyonda İnegöllü mobilyacılarımız toplam 4 milyonluk sözleşmelere imza attı. Yaptığımız ikinci organizasyonda ise toplam 7 milyonluk sözleşmelere imza atıldı. Yani yaklaşık 2 ay aralıkla düzenlemiş olduğumuz organizasyonlar ile 11 milyonluk ihracat gerçekleşti. İnşallah bizler bu tür organizasyonlarımıza ara vermeden devam edeceğiz. Bu kapsamda da bu yıl ve gelecek yıl planlarımızı yapmaya başladık”

YENİ ORGANİZASYON; KENYA, ETİYOPYA VE RUSYA

Meriç, yeni organizasyon ile Kenya, Etiyopya ve Rusya’dan yaklaşık 13 kişilik alım heyeti 21 – 27 Temmuz’da İnegöl’de olacağını belirterek, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Biz İnegöl için iyi bir niyetle çalışmalarımızı sürdürmek adına, organizasyonlarımızı sıklaştırarak sürdürmek için organizasyonlarımızı sürdürüyoruz. Bu kapsamda da, Kenya, Etiyopya ve Rusya’dan yaklaşık 13 kişilik alım heyeti 21 – 27 Temmuz’da İnegöl’de ağırlayacağız. Görüşmelerimiz hala devam etmekte. Aynı zamanda alım heyetinde yer alacak olan toptan mobilya alım heyetlerinin bir kısmının biletlerini aldık. Rezervasyonlarımızı yaptık. İnşallah bu organizasyon ile de ihracata önemli bir katkı sunmuş olacağız.

ALIM HEYETİ 18 FİRMA İLE BİR ARAYA GELECEK

Kenya, Etiyopya ve Rusya’dan gelecek olan 13 kişilik alım heyetinin İnegöllü 18 firma ile görüşme gerçekleştireceğini belirten Meriç, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Şimdiye kadar yaptığımız organizasyonlar ile ihracata katkı sağladık. İnşallah yeni organizasyonumuz ile de az önce bahsettiğimiz rakamların üzerine çıkmaya çalışacağız. Tabi bu anlamda İnegöl’den 18 firmanın talebini aldık. Gelem alım heyetlerini de bu firmalarımız ile görüşmelerini sağlayacağız”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş