Çocuklar hem dini ilimleri öğreniyor hem de doyasıya eğleniyor

Yayınlama: 15.07.2024
215
A+
A-

İnegöl Serhendi Yaz Kur’an Kursu öğrencileri, bir yandan temel dini bilgileri öğrenirken bir yandan da bölgemizdeki tarihi noktaları ziyaret ederek eğleniyor. Serhendi öğrencileri, İznik’e çıkarma yaparak buradaki tarihi noktaları gezdi.

İnegöl’de çeşitli noktalarda ücretsiz olarak İnegöl’deki çocuklara hizmet vermeye devam eden Serhendi Yaz Kur’an Kursları, çocukların temel dini eğitimlerinin yanı sıra düzenlenen sosyal programlarla da öğrenciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Bu kapsamda öğrenciler bir yandan Serhendi dergahlarında ilim öğrenirken, düzenlenen sosyal aktivite programları ile de eğleniyor.






Bu kapsamda yaklaşık 40 öğrenci, öğreticilerin refakatlerinde İznik’e çıkarma yaptı. Gerçekleştirilen program kapsamında, öğrenciler İznik’teki tarihi noktaları ziyaret ederek bilgiler aldı.

Serhendi Yaz Kur’an Kursları, çocukların eğitim sürecini daha eğlenceli ve verimli hale getirmek için sosyal aktivitelerle zenginleştirilmiş programlar sunmaya devam ediyor. Bu tür etkinlikler, öğrencilerin sosyalleşmelerini ve yeni arkadaşlıklar kurmalarını sağlarken, aynı zamanda dini ve kültürel bilgilerle donanmalarına da yardımcı oluyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş