İnegöl’de yeni sanayi alanları kurulacak… Vatandaşların ise bir talebi var

Yayınlama: 26.08.2024
772
A+
A-

İnegöl’de, çeşitli sektörlere yönelik yeni sanayi alanlarının oluşturulması amacıyla başlatılan çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Belediye Başkanı Alper Taban, farklı iş kollarında faaliyet gösteren firmaların daha modern ve verimli üretim alanlarına kavuşması için paydaşlarla görüşmelerin devam ettiğini belirtti.

Başkan Taban, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Metal, mobilya, kereste, mermer, hurdacılar ve gıda sektörü gibi alanlarda şehrimizde faaliyet gösteren firmaların daha modern alanlarda üretim yapmaları adına yeni sanayi alanları oluşturmak için paydaşlarımızla birlikte görüşmelerimiz devam ediyor” ifadelerini kullandı.

İnegöl’ün ekonomik yapısını güçlendirmeyi hedefleyen yeni sanayi alanlarına yönelik yapılan projeler, aynı zamanda şehirdeki sanayi sektörlerinin gelişimine de önemli katkılar sağlayacak. Yeni sanayi alanlarının kurulmasıyla, firmaların üretim kapasitesi artarken, istihdamın da olumlu yönde etkilenmesi bekleniyor.

Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, İnegöl’deki firmaların daha modern ve teknolojik altyapılara sahip sanayi bölgelerinde faaliyet göstermesi sağlanacak. Bu da hem İnegöl ekonomisine hem de bölgenin genel kalkınmasına büyük katkılar sunacak.






VATANDAŞLARDAN OSB TALEBİ

Öte yandan İnegöl 1. Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaların çevre kirliliğine neden olduğunu ifade eden bazı vatandaşlar, yeni sanayi alanlarına karşı olmamakla birlikte 1. Organize Sanayi Bölgesi’nin taşınması gerektiğini ifade ediyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş