KAHRAMAN KURTULUŞSPOR’DA

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden İnegöl Kurtuluşspor, 1326 Pınarbaşıspor’dan transfer Okan Kahraman’ı transfer etti.

Yayınlama: 10.08.2017
738
A+
A-

İmza töreninin ardından açıklamalarda bulunan Kurtuluşspor Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ekim, “Geçtiğimiz yıl formamızı giyen Okan’ı yeniden kadromuza kattık. BAL ligi uzun bir maraton. ilk 11’imiz gibi yedek kulübemizde güçlü olması gerekiyor. Okan’ın aramıza katılması ile orta sahada rekabet arttı. İyi oynayan takımda formayı giyecektir. Kendisi camiamızı ve bizleri bilen bir oyuncumuz. Camiamız ve Okan adına hayırlı olsun” dedi.

 

1995 Doğumlu genç oyuncu Okan Kahraman ise, “Hedefi BAL ligindeki ilk yılında başarılı olmak olan bir takıma geldiğim için çok mutluyum. Transferimde emeği geçenlere ve bana güvenenlere çok teşekkür ederim. Bundan sonra formamı Kurtuluşsspor’un başarısı için terleteceğim” dedi.






 

Okan Kahraman futbola 12 yaşında Bursa Maliyespor’da başladı. Altyapıda 4 sezon forma giydikten sonra, TSE Bursa Arabayatağıspor’a transfer oldu. 4 Sezon Arabayağıspor formasını giyen başarılı orta saha oyuncusu Okan Kahraman, daha sonra Kurtuluşspor ve 1326 Pınarbaşıspor spor formasını giydikten sonra, yeniden Kurtuluşspor ile anlaştı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş