İnegöl’de 370 personel istihdam edilecek

Yayınlama: 04.09.2024
81
A+
A-

İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Halil İbrahim Zengin, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın açıkladığı İşgücü Uyum Programı kapsamında, 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı için ilçedeki okullarda temizlik hizmetlerinde çalıştırılmak üzere 370 personelin istihdam edileceğini duyurdu.

Zengin, yaptığı açıklamada, “Cumhurbaşkanı Yardımcımız Cevdet Yılmaz beyin açıkladığı İşgücü Uyum Programı kapsamında 2024-2025 eğitim ve öğretim yılı için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüz uhdesinde okullarımızın temizlik hizmetlerinde çalışmak üzere 370 personel istihdam edilecektir. Program kapsamında kurumlarımızın ihtiyaçları göz önünde bulundurarak kontenjan dağılımı planlanmıştır. Geçen yıl TYP kapsamında belirtilen kontenjan miktarı ilçemiz özelinde yeni program ile iki katına çıkarılmıştır. Pazartesi günü saat 13:00’da Dörtçelik MTAL salonunda noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Adaylar Alo 170 çağrı hattı, E-devlet kanalı ve İnegöl İşkur müdürlüğü üzerinden 08.09.2024 Pazar günü saat 24:00’a kadar başvuru yapabileceklerdir. Adayların son bir ay içerisinde sigortalı olmaması ve İŞKUR internet sitesinde belirtilen diğer şartları taşıması gerekmektedir” ifadelerine yer verdi.

Bu önemli istihdam fırsatı, özellikle ilçede iş arayan vatandaşlar için büyük bir avantaj olarak görülüyor. İlgilenen adayların belirtilen tarihler arasında başvurularını yapmaları gerektiği ve şartlara uygun olmaları halinde kura çekimine katılabilecekleri belirtildi.

Başvuruların ardından yapılacak olan kura çekimi, 9 Eylül 2024 Pazartesi günü saat 13:00’te Dörtçelik MTAL salonunda, noter huzurunda gerçekleştirilecek.






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş