HAYVANLAR TELEF OLDU

İnegöl Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği’ne (İNTAVDER) ait depoda yangın meydana geldi. Çıkan yangında çok sayıda süs tavukları ve kümes hayvanı dumandan etkilenip telef olduğu iddia edilirken, itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangın kontrol altına alındı.

Yayınlama: 11.11.2019
1.168
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Mahmudiye Mahallesi 1. İşletme Sokak’ta meydana geldi. İnegöl Süs Tavukları ve Bahçe Hayvanları Yetiştiricileri Derneği’ne ait, sokak üzerinde bulunan 3 katlı binanın 3. katındaki depoda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı.

 

Yangın kısa sürede depoyu tamamen sararken, durum İtfaiye Ekipleri’ne bildirildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, 3 araç ile yangına müdahale etti. Depoda çok sayıda süs tavukları ve kümes hayvanı bulunduğunu öğrenen itfaiye ekipleri, hayvanları kurtarmak için seferber oldu.






 

Aynı zamanda sokak sakinleri de itfaiye ekiplerine yardım ederek, hayvanların telef olmasının önüne geçmek istedi.

 

Edinilen bilgilere göre çok sayıda süs tavukları ve kümes hayvanı dumandan etkilenerek telef oldu. İtfaiye Ekipleri ve vatandaşların müdahalesi ile kurtarılan hayvanlar ise sokağa getirilen demir kümeslerin içine konuldu.

 

İtfaiye ekipleri tarafından yapılan çalışmaların ardından yangın tamamen söndürülürken, yangının çıkış nedeni ile ilgili tahkikat devam ediyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş