Devlet Bahçeli millet için fedakarlıktan kaçınmaz

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, seçim değerlendirmesinde bulundu. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin devlet için her türlü fedakarlığı her şartta yaptığını belirten Torun, “Devlet Bahçeli’nin nasıl bir devlet adamı olduğu, gerekirse devlet için her türlü fedakarlıktan kaçınmadığı artık herkesin malumu olmuştur. Sayın Devlet Bahçeli, bugün olduğu gibi her dönemde devlet ve milletten yana tavır takınmış ve bizlere yol göstermiştir” dedi.

Yayınlama: 26.06.2018
754
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl İlçe Başkanı Aytekin Torun, 24 Haziran seçimleri sonrası değerlendirme açıklamasında bulundu.

 

BİZLER OY KAYBETMEDİK






İlk seçimlerin ülkemiz hakkında hayırlar getirmesi temennisinde bulunan Torun, ” Öncelikle seçimler ülkemize, milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Ülkemizin belki de en sancılı seçimini geride bıraktık. Çok şükür ki alnımızın akı ile bu seçimden çıktık. Biliyorsunuz partimizde bir takım ayrılıklar oldu. Bu ayrılıkların ardından da partimiz ile ilgili spekülasyonlar başladı. Çok yüksek oy kaybı yaşayacağımız yazıldı, çizildi. Geldiğimiz süreçte gördük ki bizler oy kaybetmedik. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin nasıl bir devlet adamı olduğu, gerekirse devlet için her türlü fedakarlıktan kaçınmadığı artık herkesin malumu olmuştur. Sayın Devlet Bahçeli, bugün olduğu gibi her dönemde devlet ve milletten yana tavır takınmış ve bizlere yol göstermiştir. ” dedi.

 

DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZ KAZANDI

“Geldiğimiz süreçte AK Parti ile birlikte Cumhur İttifakı olarak seçimlere girilmiş ve bu seçimlerden de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni sistemin ilk Başkanı olmuştur” ifadeleri ile konuşmasına devam eden Torun, “Milliyetçi Hareket Partisi olarak, Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli’nin talimatı ile seçim çalışmalarımızı son aşamaya kadar sürdürdük. Ülke genelinde parti mensuplarımız çalışmalarını gerçekleştirdi. Ve Cumhur İttifakı olarak kazanan taraf oldu. Dolayısıyla devletimiz ve milletimiz kazanmış oldu. Seçimlerin kavga amacı olmaması için elimizden geleni yaptık. İyi bir siyasi hareket ayrıştıran değil, birleştiren özelliğe sahip olmalı. Bu da çok şükür ki Milliyetçi Hareket Partisi’nde vardır” ifadelerini kullandı.

 

HDP’YE DESTEK VERİLDİ

Torun, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “Son olarak, HDP’nin adayı olan şahsın partisinden daha az oy alması da, birilerinin HDP’yi barajı aşması için elinden geleni yaptığının kanıtıdır.Vatanı ve milletimizi bölmek, parçalamak isteyen herkese karşı tavrımız nettir ve net olacaktır. Bu duygu ve düşünceler ile seçimlerin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını diliyor, bizleri nazik ağırlamalarından dolayı tüm İlçe Halkına teşekkür ediyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş