ZABITA OPERASYONLARA BAŞLIYOR

İnegöl Belediyesi Zabıta Ekipleri, kurdaki dalgalanmaların ardından yerli ürünlere yapılan fahiş zamların sorumluları hakkında ilçemizdeki araştırmalarını sürdürürken, hafta başı itibari ile de yerinde tespitlere başlanacağı ve bu firmalara cezai işlem uygulanması için işlemlerin yapılacağı öğrenildi.

Yayınlama: 06.10.2018
1.054
A+
A-

Kur dalgalanması ile birlikte yabancı ürünlere yapılan zamların ardından, yerli kaynaklarında zamlanması vatandaşlar tarafından tepki ile karşılanmıştı.

 

Başkan Recep Tayyip Erdoğan’ın özellikle yerli kaynaklı ürünlere yapılan zamların vatandaşları olumsuz etkilediği ve bu yönde uygulamalar gerçekleştirenlere karşı adım atılacağının sinyallerini vermesinin ardından, İnegöl Belediyesi Zabıta Ekipleri de harekete geçti.






 

İlçemizde bazı alanlarda tespitler yapılırken, hafta başı itibari ile de Zabıta ekipleri harekete geçecek ve yerli ürünlere fahiş zam uygulamasına giden firmaları tespit edecek.

 

Kanunun bu konuda Zabıta Ekipleri’nin cezai işlem uygulaması bulunmazken, Zabıta’nın tutanakları ilgili kurumlara gönderilecek ve ilgili kurumlar vasıtası ile cezai işlem uygulanacak.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş