İLK MÜSABAKASINA ÇIKACAK

İnegöl Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Başkanı ve Milli Antrenör İsmail Kocal, Bulgaristan’ın Varna şehrinde yarın başlayacak olan U18 – U21 Dünya Şampiyonası ile ilgili son bilgileri aktardı. Kocal, İnegöllü Murat Efe’nin yarın Ermeni asıllı rakibi ile karşılaşacağını ifade etti.

Yayınlama: 06.07.2017
984
A+
A-

Bulgaristan’ın Varna şehrinde yarın başlayacak olan U18 – U21 Dünya Şampiyonası öncesi hazırlıkların tamamlandığını belirten İnegöl Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Başkanı ve Milli Antrenör İsmail Kocal, Varna’dan son bilgileri aktardı.

 

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Kocal Osmanlı Eğitim ve Spor Kulübü Derneği Başkanı ve Milli Antrenör İsmail Kocal, “Bugün uluslararası kampı tamamladık. Şampiyonaya  bin 200 sporcunun katılacağı söyleniliyor. Bugün kilo kontrollerimiz yapıldı. Tüm sporcularımız hazır durumda” dedi.

 

MURAT EFE BUGÜN ERMENİ ASILLI RAKİBİ İLE KARŞILAŞACAK

İnegölllü Murat Efe’nin Ermeni asıllı rakibi karşısına bugün çıkacağını ve galip gelmesi durumunda yarı finale kalacağını belirten Kocal, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı: “İlk maçımız yarın Bayan Milli Takımımız ile başlıyor. 5 Bayan sporcumuz mücadele edecek. İnegöllü Murat Efe da yarın ilk maçında Ermeni asıllı İspanyol rakibi Stoyan Iskranov ile karşılaşacak. Kazandığımız takdirde yarı finale çıkacağız”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş