Akhisar Spor’dan protokol ziyaretleri

Yayınlama: 24.08.2023
38
A+
A-

Akhisar Spor Başkanı Menderes Acar ve yönetim kurulu üyeleri, protokol ziyaretleri kapsamında İnegöl Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel’i makamında ziyaret etti.

Yapılan kongre sonrasında Akhisar Spor Başkanlığına seçilen Menderes Acar ve yönetim kurulu üyeleri, kongre sürecinin tamamlanmasının ardından protokol ziyaretlerine başladı.

İlk olarak Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret eden Acar ve yönetimi, daha sonra ise İnegöl Emniyet Müdürü Erdoğan Baydemir ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Şevki Yücel’i makamında ziyaret etti.






Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Menderes Acar, şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğiniz üzere kongre sürecinin ardından protokol ziyaretlerimize başlamıştık. Bu kapsamda ilk olarak Belediye Başkanımız Alper Taban’ı makamında ziyaret etti. Ardından da İnegöl Emniyet Müdürümüz Erdoğan Baydemir ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Yusuf Şevki Yücel’i ziyaret ettik. Öncelikle ziyaretlerdeki nezaketlerinden dolayı büyüklerimize teşekkür ediyoruz. İnegöl’de amatör sporları ile ilgili çok faydalı görüşmeler oldu. Karşılıklı görüş ve önerilerimizi paylaştık. Yapmış olduğumuz ziyaretlerde önemli fikir ve görüşler almış olduk. Akhisar Spor camiasına adına İnegöl Emniyet Müdürümüz Erdoğan Baydemir ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Yusuf Şevki Yücel’e bizlere zaman ayırdıkları için teşekkür ediyoruz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş