ADEMOĞLU LİSTESİNİ AÇIKLADI

İnegölspor Başkanlığı için daha önce yazılı basın açıklamasında bulunan iş adamı Kani Ademoğlu, basın mensupları ile bir araya gelerek yönetim listesini açıkladı.

Yayınlama: 04.08.2020
1.469
A+
A-

Gazetecilerle bir araya gelen Kani Adamoğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bilindiği gibi geçtiğimiz günlerde kulübümüz tarafından kongre tarihinin belirlenmesi ile birlikte Kani Ademoğlu olarak ben de yazılı bir basın açıklaması yaparak, yapılacak olan olağan kongrede arkadaşlarımla birlikte İnegölspor yönetimine talip olduğumuzu açıklamıştım. 3 Ağustos 2020 Pazartesi günü yapılan ilk oturumda yeterli çoğunluk sağlanamadığı için kongremiz tüzük gereği 10 Ağustos Pazartesi gününe aktarılmıştır. İnşallah Pazartesi akşamı çoğunluğa bakılmaksızın yapılacak olan kongre ile birlikte İnegölspor yeni yönetim kuruluna kavuşmuş olacaktır. Ekip arkadaşlarımla birlikte bizler de bu süre zarfında liste çalışmalarımıza hız vererek, yönetim kurulu listemize son şeklini verdik. Bugün siz değerli basın mensupları ile bir araya gelerek listemde yer verdiğim yönetici arkadaşlarımın isimlerini sizlerin vasıtası ile kamuoyuna açıklamak istiyorum.






 

ADAY LİSTE

Listesindeki isimleri İnegölspor’un başarısı için elinden geleni yapacağını belirten Ademoğlu, sözlerini şu ifadelerle sonlandırdı:

 

“İnegöl şehrimizin ve İnegölspor umuzun bütün değerlerini önemseyen, onlarla birlikte saygı ve sevgi içerisinde sadece İnegölspor umuzun başarısı ve geleceği için çalışacak olan yönetim kurulu listemiz şu şekildedir; Kani Ademoğlu, Eşref Yiğit, Aziz Bolat, Abdurrahman Maksutlar, Sedat Esadi, Ozan Can, Ali Ezim, Ali Şahin, Mustafa Arıcı, Mustafa Şeşka, Cihan Bozacılar, Volkan Kardaş, Cüney Öztürk, İbrahim Işıkoğlu, Mehmet Özdemir, Tufan Tutum, Aziz Sezikli”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş