Sakarya maçının sponsoru belli oldu

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İnegölspor’un hafta sonu Sakaryaspor ile oynayacağı müsabakanın sponsoru belli oldu.

Yayınlama: 25.02.2022
809
A+
A-

Kulüp Başkanı Kani Ademoğlu ile Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit, Onur Otomotiv Firma Sahibi Onur Yazıcı’ya verdiği desteklerden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu.

 

Ziyarette konuşan Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu, şunları söyledi:






 

“Bugün bizleri ağırlayan ve Sakaryaspor maçının deplasman sponsorluğunu üstlenen Onur Otomotiv Firma Sahibi Onur Yazıcı’ya şahsım ve kulübüm adına teşekkür ediyorum. Kulübümüz verilen desteklerle ayakta kalabiliyor. Bu manada bugüne kadar kulübümüze destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah Pazar günü Sakarya’dan istediğimiz sonuçla döner, yukarıya doğru tırmanışımızı sürdürürüz”

 

Onur Otomotiv Firma Sahibi Onur Yazıcı ise, “ Öncelikle ziyaretleri için Kulüp Başkanımız Kani Ademoğlu ile Başkan Yardımcımız Eşref Yiğit’e teşekkür ediyorum. Firma olarak İnegölspor’umuza destek olmak istedik ve Sakaryaspor deplasman sponsorluğunu üstlendik. İnşallah deplasmandan galibiyet ile döneriz ve ligi hak ettiğimiz noktalarda bitiririz” ifadelerini kullandı.

 

HABER: SEYİT ALİ SEVİM



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş