TEMBELLİKLERİ BAŞLARINA İŞ AÇTI DOLANDIRICI DİYE TUTUKLANIYORLARDI

Geçtiğimiz gün ilçemizde meydana gelen olayda, bankadan kredi çekmek isteyen yaşlı çiftin evraklarını evlerine götürmeyip İnegöl’deki bir noktaya çağıran kargo çalışanı 2 genç, dolandırıcı iddiası üzerine gözaltına alındı. Gerçek ise çok geçmeden belli olurken, gençler serbest bırakıldı.

Yayınlama: 17.03.2017
1.138
A+
A-

Edinilen bilgilere göre, Karalar Mahallesi’nde ikamet eden Necdet E. ile Şerife E., bankadan kredi çekmek için başvuruda bulundu.

 

Banka ise yaşlı çiftin evraklarını iddiaya göre bir kargo şirketine verdi. Kargo şirketinde çalışan 2 genç, evrakları yaşlı çiftin ikamet ettiği eve götürmek yerine, yaşlı çifti İnegöl’e çağırınca olay farklı anlaşıldı.






 

OLAYI YANLIŞ ANLADILAR

Necdet ile Şerife E. çiftçi dolandırıcıların kendilerini aradığı iddiası ile İnegöl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri ile irtibata geçti.

 

YAŞLI ÇİFTİ YANLARINA ALIP BULUŞMA NOKTASINA GİTTİLER

Gençler, yaşlı çifti Atatürk anıtının arkasındaki parka çağırdılar. Emniyet ekipleri, yaşlı çifti de yanlarına alıp, buluşma noktasına giderek operasyonun düğmesine bastı.

 

EKİPLER UZAKTAN TAKİP ETTİ

Yaşlı çifti parka bırakıp uzaktan takip eden ekipler, yaşlı çifti o sırada arayan gençlerin yerini tespit edip yakaladılar.

 

KARAKOLA GÖTÜRÜLDÜLER

Yakalan gençler karakola götürüldü.

 

GERÇEK ORTAYA ÇIKTI

Gençlerden alınan ifadelere göre tahkikat başlatan Emniyet Ekipler, yapılan çalışmalar sonucunda bir bankadan kredi çekme başvurusunda bulunan yaşlı çiftin kargo aracılığıyla evraklarının geldiği, gönderilen evrakların imzalanması çalışmanın yaptığı tespit edildi. Gençlerin yaşı çiftin ikamet ettiği yere değil de İnegöl’de evrakları imzalatmak istemesi olayın yanlış anlaşılmasına sebep olduğu öğrenildi.

 

GENÇLER SERBEST BIRAKILDI

Gençler savcılık izni ile serbest bırakılırken, kredi başvurusunda bulunan yaşlı çift gereken evraka imza attılar.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş