8 bin öğrenci tatili değil Kuran’ı seçti

İlçemizde okulların tatil olması ile birlikte kuran kurslarında toplamda 8 bin öğrenci, resmi ve fahri öğreticiler nezaretinde eğitimlerini sürdürüyor.

Yayınlama: 28.07.2015
841
A+
A-

Din Bir-Sen Kadın Kolları Genel Başkanı Zehra Ustaoğlu, anne ve babalara kendilerine güvendikleri için ve imanlı bir neslin yetiştirilmesi adına yavrularını Kur’an kurslarına gönderdikleri için teşekkür etti.

                          

YAPTIĞIMIZ İŞTEN SON DERECE MUTLUYUZ






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Din Bir-Sen Kadın Kolları Genel Başkanı Zehra Ustaoğlu, “İshakpaşa Medresesi Kuran Kursu Diyanet İşleri Başkanlığı bünyesinde bu yaz da eğitim ve öğretime devam etmektedir. İnegöl Müftülüğümüz tarafından görevlendirilen resmi ve fahri öğreticiler nezaretinde yaklaşık 8 bin çocuğumuz hizmet almaktadır. Ramazanın ardından gelen bayram rehavetine kapılan çocuklarımız, şu an yeniden toparlandılar. Kışın yetişkin eğitimi verdiğimiz kurslarımızda, yazın da çocuklarımıza drama sanatlarını kullanarak, çocuk ruh sağlığına uygun eğitim ve öğretim vermekteyiz. Yaptığımız işten son derece mutluyuz. Bir Hadis-i Şerif’te, “Ümmetimin en şereflileri Kur’an’ı öğrenen ve öğretendir” buyurmuştur sevgili peygamberimiz. Bu sıcak yaz gününde insanlar tatil beldelerinde keyif yaparken, bizler eğitim ve eğlenceyi bir arada, cennet bahçesi olan kurs ve camilerimizde sürdürmekteyiz.

 

ANNE VE BABALARA TEŞEKKÜR

Çocuklarının dini eğitimlerden alıkoymayan ve Kuran kurslarına gönderen anne ve babalara teşekkür eden Ustaoğlu, “Yavrularını dini, milli duygular ile Allah’ın kitabını öğrenmek için bizlere çocuklarını gönderen değerli velilerimizi canı gönülden kutluyoruz. Daha nice hizmet yıllarında, cami ve kuran kurslarımızda imanlı gençlik yetiştirmek üzere buluşmayı ümid ediyoruz. Sevgili anne ve babalar, vatansever, Allah’ı tanıyan, peygamberi seven ve modelleyen, ana babaya mûtî evlatlar yetiştirmek istiyorsanız, çocuklarımızın yaptığı işi lütfen önemseyin. Onlara değer verdiğinizi destekleyerek gösterin. Geleceğin Fatih’leri, mimârları, doktor ve öğretmenleri imanlı genç nesilden oluşsun. Birlik ve beraberliğimiz daim, vatanımız bir bayrak ve aynı ezanlarla dâim kâim olsun inşaallah” ifadelerini kullanarak konuşmasını sonlandırdı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş