Başarılarını paylaşan liselilere plaket

Başarımızı Paylaşalım’ projesi kapsamında İstaş Kentaş Ortaokulu’ndaki öğrencilere Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) için kurs veren Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi’nden 9 öğrenciye İstaş Kentaş Ortaokulu yönetimi tarafından plaketle teşekkür edildi.

Yayınlama: 06.06.2014
885
A+
A-

Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi’nden 9 öğrenci, ‘Başarımızı Paylaşalım’ projesi kapsamında İstaş Kentaş Ortaokulu’ndaki öğrencilere Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG) için kurs verdi. Yaklaşık 6 ay süren projeye destek veren öğrenciler, dün plaketle ödüllendirildi.

 

İstaş Kentaş Ortaokulu yönetimi, projenin sonlandırılmasının ardından Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi yönetimi ve öğrencilerinin yanı sıra proje kapsamında ders anlatan 9 öğrenciye Fincan Kafe’de kahvaltı verdi.






 

DİĞER OKULLARA DA YAYGINLAŞTIRILMASI İSABETLİ OLACAKTIR

Kahvaltının ardından konuşan Mediha Hayri Çelik Fen Lisesi Müdürü Sezgin Ekici şunları söyledi: Kardeş okulumuz İstaş-Kentaş Ortaokulu ile birlikte 9 öğrencimizin de katkısıyla 7 ve 8.sınıflarda ikişer sınıf olmak üzere toplam 40’a yakın öğrenciye Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sınavı (TEOG)’na hazırlık kursu başlattık. Çocuklarımız çok disiplinli bir şekilde dönem boyunca bu projeyi sürdürdüler. Öğrencilerimiz de tam olarak katılım gösterdiler. İstaş-Kentaş Ortaokulumuz da böyle bir etkinlikle sonlandırmak istedi. Sınavlar sona erdi. İnşallah güzel neticeler almışızdır. Bu neticeler güzel olursa diğer okullara da yaygınlaştırılması isabetli olacaktır. Hem bizim okulumuz hem de İstaş-Kentaş öğrencilerinin gelişimi açısından faydalı bu projenin yaygınlaştırılması gerektiğine inanıyorum. Kardeş okulumuzun müdürü Orhan Erdoğan beye kahvaltı programı için teşekkür ediyoruz.

 

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR ETTİ

İstaş Kentaş Ortaokulu Müdürü Orhan Erdoğan ise şöyle konuştu: İstaş-Kentaş olarak İnegöl’ün eğitimde yükselen yıldızı olma hedefindeyiz. Bu anlamda da öğrencilerimiz hem sosyal hem de akademik anlamda başarılı kılmak için çalışmalar yapıyoruz. Aynı mahallede olmamız, yakın okul olmamız ve Fen Lisesinin bizi kardeş okul olarak ilan etmesi, öğrencilerimizin dezavantajlı bir bölgede eğitim görmeleri nedeniyle dershane ihtiyacını karşılama adına Fen Lisesi ile ortak ‘Başarımızı Paylaşalım’ projesini gerçekleştirdik. 1. dönemden beri bu proje devam etmekte. Çocuklarımız ciddi mesafe kat ettiler. Bunu da deneme sınavlarda görmekteyiz. İnşallah önümüzdeki yıl bu projeyi arttırarak devam ettirmek istiyoruz. Bu projeye emek veren okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş