İngilizce seller sular gibi

Özel Altın Nesil Okullarında ortaokul öğrencileri arasında okulun İngilizce Zümresi tarafından ‘Always Win’ adlı İngilizce bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada; Beyza Barışman, Sabri Eren Dağdelen, Eremcan Arslan ve Baran Baydar isimli öğrencilerden oluşan Formıdable grubu birinci oldu.

Yayınlama: 05.06.2014
1.173
A+
A-

Özel Altın Nesil okullarında öğrenciler, İngilizce bilgi yarışmasında ter döktü. Okulun İngilizce zümresinin düzenlediği ‘Always  Win’ adlı bilgi yarışmasında, 5, 6, 7 ve 8’inci sınıf öğrencileri kıyasıya mücadele etti.

 

Genel kültür, görsel-işitsel ve spor kategorilerinin bulunduğu ve tümü İngilizce olan 40 soruluk yarışmada, öğrenciler hem yabancı dil bilgilerini, hem de genel kültürlerini sınadılar. Yarışmada; Beyza Barışman, Sabri Eren Dağdelen, Eremcan Arslan ve Baran Baydar isimli öğrencilerden oluşan Formıdable grubu birinci oldu. Katılan tüm öğrencilere Okul Müdürü Serdar Acar tarafından katılım sertifikaları takdim edilirken, birincilere ise madalya verildi. Birinci olan öğrenciler, ayrıca bir öğle yemeğini dışarıda yeme ödülü kazandılar.






Öğrencilerin İngilizceye hakim olmalarının hedeflendiği ve ayrıca genel kültür ve spor gibi konularda da bilgi sahibi olmalarının gerektiği yarışmada, öğrenciler arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı. Yarışma sonunda takımlar arasında puan farkları fazla olmamakla birlikte, Beyza Barışman, Sabri Eren Dağdelen, Eremcan Arslan ve Baran Baydar’ın grubu olan Formıdable 150 puanla ipi göğüsledi.

 

Okul Müdürü Serdar Acar, bu tür yarışmaların öğrencilere olumlu kazanımlar sağladığına dikkat çekti ve yabancı dilde yapılan bir bilgi yarışmasının farklılığına değindi. Acar, bu tür sosyal ve eğitimsel aktivitelere daha sık yer verilmesi gerektiğini de vurguladı. Yarışma sonrası ise öğrenciler müzik eşliğinde zaferlerini kutladı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş