Öğrenci Meclisi’nden Aktaş’a ziyaret

İnegöl Öğrenci Meclisi Başkanı Kadir İnci beraberinde Bursa Öğrenci Meclisi Başkanı Selçuk Efe ile birlikte İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgiler verdi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 21.03.2015
922
A+
A-

Ziyarette öğrencilerin yaptığı çalışmaları dinleyen Aktaş, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de imkânlar ölçüsünde ilçe eğitimine destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

 

EMNİYET TEDBİRLERİNİN ALINMASI GEREKİYOR






Meclis Başkanı İnci, Yapmış oldukları çalışmalarla ilgili Belediye Başkanı Alinur Aktaş’a bilgi verdikten sonra: Sevim Yıldız Eğitim Kampüsüne ulaşım konusunda öğrencilerin sorunlar yaşadığını, halk otobüslerinin yeterli sayıda olmadığından öğrenci arkadaşların sıkıntılar yaşadığını belirtti. Okul önlerinde, öğrenci olmayan kişilerin, öğrenci arkadaşları rahatsız edici hareketlerde bulunduğunu, bununla alakalı emniyet tedbirlerinin alınması gerektiğini söyledi.

 

AKSAKLIKLARIN GİDERİLMESİNİ NOKTASINDA İŞİ HIZLANDIRACAĞIZ

Öğrencilerin talepleri hakkında gerekli notları alan Başkan Aktaş; “İnegöl genç bir nüfusa sahip. Bizler gençlerimizi önemsiyoruz. Onların gelişimi ve geleceği hakkında gereken yatırımı yapmaya çalışıyoruz. Genç arkadaşlarımızla ilçemizde yaşayan öğrenci kardeşlerimizin yaşadıkları sıkıntılarla ilgili istişarede bulunduk. Kampüse ulaşımda yaşadıkları sıkıntıları, okul çevrelerinde oluşan tehlikeleri karşılıklı konuştuk. Bu konularla alakalı en yakın zamanda gerekenin yapılması için çalışmalarımız başlayacak. İnegöl Belediyesi olarak bu öğrenci kardeşlerimizin gereken kurumlarla görüşmesini de sağlayarak aksaklıkların giderilmesini noktasında işi hızlandıracağız” dedi. Aktaş konuşmasını öğrencileri medeni cesaretlerinden dolayı takdir ederek bitirdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş