Elektrikçiler Odası’ndan eğitim semineri

İnegöl Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası, üyelerine yönelik eğitim seminerlerine devam ediyor. Geçtiğimiz haftalarda farklı konularda düzenlenen eğitimlerin ardından, önceki akşam da Park Otel’de özel bir firmanın desteği ile son teknoloji elektrik sistemlerinin anlatıldığı seminer düzenlendi.

Yayınlama: 13.06.2014
793
A+
A-

Seminere oda üyelerinin yanı sıra TEİAŞ Bursa İşletme ve Bakım Müdürü Zafer Girgin ve Bursa’dan UEDAŞ yetkilileri de katıldı.

 

Oda üyelerinin yoğun katılım gösterdiği eğitim seminerinin açılışında kısa bir konuşma yaparak program hakkında bilgi veren İnegöl Elektrik ve Elektronikçiler Odası Başkanı Yakup Ulama, katılan üyelere teşekkür etti.






 

Yakup Ulama şöyle konuştu: Çağımızın gelişen teknolojisine yönelik yenilikleri oda olarak bizler de burada üyelerimize sunmaktan gurur duyuyoruz. Bu akşamki programımızda İstanbul merkezli EAE firması yetkilileri tarafından; elektrik taşıma kanal sistemleri, yeni teknoloji aydınlatma led sistemleri ve yangına karşı güvenli sistemler konularında bilgiler verilecek.

 

Konuşmanın ardından Yakup Ulama’ya firma yetkilileri tarafından plaket takdim edildi. Seminer firma yetkililerinin sunumlarıyla devam ederken, program sonrası ise katılımcılara yemek ikramında bulunuldu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş