Gazipaşa’ya yeni bina yolda

Gazipaşa İlk ve Ortaokulu tarafından düzenlenen yıl snu gecesinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Gazipaşa İlk ve Ortaokulu’nun yeni bina projelerinin olduğunu ifade ederek, “Yeni bina yapmayı düşünüyoruz” dedi

Yayınlama: 05.06.2014
1.110
A+
A-

Gazipaşa İlk ve Ortaokulu, 2013-2014 eğitim öğretim yılı yılsonu gecesi düzenledi. Programa; Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk, Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Doğru, bazı okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

 

AİLENİN PARÇASI OLMAKTAN GURUR DUYUYORUZ






Açılış konuşmasını gerçekleştiren Gazipaşa ilk ve ortaokulu Müdürü Ahmet Yakışıklı, Gazipaşa’nın büyük bir aile olduğunu belirterek, “Bu ailenin parçası olmaktan gurur duyuyoruz. Sosyal, kültürel, akademik faaliyetlerde derece alan öğrencilerimizi ödüllendirmek istedik. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

 

PAŞALARIN, BAŞARILI İNSANLARIN OKULU

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Baştürk ise, “Gazipaşa ortaokulu, ismi de üzerinde paşaların, başarılı insanların okulu. Tarihi geçmişi hep başarılarla dolu bir okul. Nerede başarı varsa mutlaka orada Gazipaşa vardır. İnegöl’ün köklü okullarından bir tanesi. Gazipaşa her alanda var” diye konuştu.

 

L ŞEKLİNDEKİ YENİ BİNA

Gazipaşayı yeniden yapmak gibi bir projelerinin olduğunu dile getiren Baştürk, “Okulun hemen yanındaki halk eğitim binası bir iki ay içinde boşalacak. Yeni yerine geçecek. Halk eğitim merkezi ile beraber arka tarafta olan 4 katlı binayı da yıkıp, bir kapısını halk eğitim tarafından bir kapısını da çayır sokak tarafından vermek üzere L şeklinde bir bina yapıp, bir tarafından ilkokul, diğer tarafından ortaokul öğrencilerinin alınacağı bir proje üretmeye çalışıyoruz. Okulun ön tarafındaki binada eğitim öğretim sürecek inşaat bitene kadar. L şeklindeki yeni bina oluşunca da, eski binayı yıkıp okul bahçesi yapmak istiyoruz. Uzun soluklu bir proje olacak” dedi.

 

ÖĞRENCİLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Konuşmaların ardından, bu dönemde düzenlenen Gazipaşa Matematik ve Türkçe olimpiyatları, BUNİMO, İNEMATO, okuyalım yarışalım, PİSA Farkındalık Sınavı, Yıldız Erkekler Futbol Elemeleri,  aile ve Özdilek 23 Nisan resim yarışmaları ile okul ortak sınavlarında derece alan 112 öğrenciye madalyaları ve teşekkür belgeleri takdim edildi. Program, okul öğrencilerinden oluşan folklor ekibi ve çeşitli eğlence gösterileri ile devam etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş