“Adam akıllı öğretmen istiyoruz”

Gaziosmanpaşa İlkokulunda eğitim gören öğrencilerin bazı velileri, çocuklarının 4-5 aydan beri eğitimlerini alamadıklarını iddia ettiler.

Yayınlama: 27.05.2015
836
A+
A-

Okul önünde dün toplanan 2/B sınıfı velileri, sınıf öğretmeninin derslere katılmadığını iddia ederek, yetkililerden istikrarlı öğretmen verilmesini istediler.

 

MÜDÜRÜMÜZLE GÖRÜŞTÜK FAKAT SONUÇ ÇIKMADI






Sayıları 10’u bulan veliler, önümüzdeki sene daha istikrarlı bir öğretmen istediler. Veli Aysun Ataç, “Çocuklarımızın eğitimi eksik. Sınıf öğretmeni bir sene boyunca yok desem yeri var. Çocuklarımız okula gidemiyorlar. Düzgün bir öğretmen talebinde bulunuyoruz. Müdürümüzle görüştük. Fakat sonuç çıkmadı. 4-5 aydır çocuklarımız doğru düzgün eğitim alamadılar. Nasıl bir notla karne verilecek. Milli Eğitim Müdürlüğüne başvurmadık. Onu da düşündük. En sonunda yerel basına başvurduk. Başka türlü sesimizi duyuramayacaktık” dedi.

 

5 GÜN GELİYOR, 10 GÜN GELMİYOR

Çiğdem Sevinç, “Dönem başından beri eğitim sorunu oldu. Atamayan öğretmenler var bir tane öğretmen getirip bu sınıfı vermek çok mu zor? 22 öğrenci doğru dürüst eğitim alamadı. 4 aydır öğretmeni doğru dürüst olmayan sınıftan başka sınıflara dağıtımı yapılsın istedik ama bizi dinlemediler. Çocuklarımız daha önceden dağıtımı olsaydı sınıflarına adapte olurlardı. Son iki hafta da sınıf dağıtılıyor. İki hafta da çocuk verim alabilir mi? İki hafta boyunca ancak okula gidip gelir öğrenciler. Bu sene çocuklarımız sınav falan olmadılar. Bu sene zaten bitti. Seneye adam akıllı bir öğretmen istiyoruz. Herkes bizi duysun. Sınıf öğretmeni 5 gün geliyor, 10 gün gelmiyor, 3 gün geliyor 1 gün gelmiyor. Çocuklar artık ‘bence bu gün öğretmenimiz okulda yoktur’ diyerek okula gitmiyorlar.” Dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş