Müdürlere yöneticilik kursu

İnegöllü 75 okul müdürü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ‘Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu’nun 2. kademesine tabi tutuluyor. 5 gün ve 30 saat sürecek eğitimlerde İnegöl eğitim öğretiminin kalitesinin artırılması hedefleniyor.

Yayınlama: 23.07.2015
928
A+
A-

İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, dün bir basın açıklaması gerçekleştirerek okul müdürlerine yönelik düzenlenen ‘Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu’ ile ilgili bilgilendirmelerde bulundu.

 

30 SAATLİK EĞİTİM






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fatih Bilican, “İlçemizdeki okul müdürlerine yönelik düzenlediğimiz ‘Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu’nun 1. kademesi 20-24 Ocak 2015 tarihlerinde düzenlenmişti. Şimdi ise kursun 2. kademesini düzenlemekteyiz. Kurs, 20 Temmuz 2015 Pazartesi günü saat 09.00’da Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde başlamış olup, 20-24 Temmuz tarihleri arasında 5 gün, 30 saat süreli olacaktır. 2. kademe kursuna, 1. kademe kursuna katılan 75 okul müdürümüz katılmaktadır. ‘Yöneticilik Formasyonu Kazandırma Kursu’ ana başlığı altında ‘Toplantı ve Zaman Yönetimi, Protokol Kuralları, Çatışma ve Stres Yönetimi, Eğitimde Performans Yönetimi, İletişim ve Okul Çevre İlişkileri, Takım Çalışması ve Problem Çözme Teknikleri, Eğitim Kurumunun İşleyişi’ konularını içermektedir. Kurs, Şube Müdürlerimiz ve bu konularda uzman olan öğretmen arkadaşlarımızca verilmektedir” dedi.

 

EĞİTİM ÖĞRETİMDE KALİTENİN ARTMASINI HEDEFLİYORUZ

Kursun yaz tatilinde düzenlenmesinin amacının okul müdürlerinin tatil döneminde bu tür faaliyetlerde bulunarak eğitim-öğretimi aksatmamaları için olduğunu belirten Bilican, “Bu tür seminerlerin düzenlenmesinin esas amacı idareci arkadaşlarımızın mevcut bilgilerine yeni bilgiler katarak eğitim-öğretimin kalitesini artırmaya yönelik çalışmalarına yardımcı olmaktır. Bu vesileyle seminerde öğretim görevlisi olarak görev alan şube müdürleri ve diğer görevli arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Kursa katılan okul müdürlerimize de başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş