%40 zam birden olmayacak

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BUSKİ İnegöl Şube Müdürü Ahmet Aka’yı makamında ziyaret etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 11.12.2014
988
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BUSKİ İnegöl Şube Müdürü Ahmet Aka’yı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

 

AHMET AKA’NIN BÜYÜK FONKSİYONU VAR






30 Mart yerel seçimleri ile İnegöl’ün Büyükşehir sınırlarına dâhil olduğunu aktaran Aktaş konuşmasında şu ifadelere yer verdi: Burada şehrimiz adına nasıl kazanımlar sağlayabiliriz biz bu noktadayız. Bu dönüşümle birlikte müdürlüklerle alakalı değişikliler oldu. Su ve kanalizasyon ile İtfaiye müdürlüğü Büyükşehir’e geçti. BUSKİ de İnegöl’de yeni bir yapılanma içerisinde. Biz 10 ilçe içerisinde en hazırlıklı ilçeydik. Bunda Şube Müdürümüz, eski Fen ve Su İşleri Müdürümü Ahmet Aka’nın büyük fonksiyonu var.

 

BUSKİ KONUŞLANACAK VE İNEGÖL’E HİZMET VERECEK

Bu bir sembolik ziyaret. Biz 8 aydır Ahmet beyle beraber merkezin, beldelerin ve köylerin içe suyu ve kanalizasyonu ile ilgili görüşüyoruz. İnegöl’ün her yerine içe ve sulama suyu, kanalizasyon noktasında büyük bir heyecanla çalışmalar yapılıyor. Biz kendisi ile yoğun bir istişare içerisindeyiz. İnşallah daha güzel hizmetlere beraber imza atacağız. Büyükşehir’e bağlanmanın farkını hep beraber yaşayacağız. Bağlanan 10 ilçe içerisinde en hazır olan bizdik. Hem altyapı hem de su anlamında. Daha büyük bütçeyle daha büyük yatırımlar yapılması gerekiyor. Bu mekânda BUSKİ kiracı. Daha kurumsal, daha geniş bir yerde BUSKİ konuşlanacak ve İnegöl’e hizmet verecek.

 

İLERİDE DAHA GÜZEL HİZMETLER VERECEĞİZ

BUSKİ Şube Müdürü Ahmet Aka ise, “Belediye Başkanımızın ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum. Ayrıca yeni yasadan sonra İnegöl halkına hizmet vermeye başladı. Öncelikle yeni binamıza katıldık. Zaman içerisinde daha da sistemin oturmasıyla yeni BUSKİ binamızın tamamlanması ile önümüzdeki yıllarda daha güzel hizmet vereceğiz. Plan ve proje çalışmalarımız devam ediyor. 7/24 İnegöl halkına içme suyu, kanalizasyon gibi hizmetler veriyoruz. İleride daha güzel hizmetler vereceğiz” dedi.

 

YILLARA BÖLÜNECEK

İnegöl’de 1 Ocak tarihinde suya %40 zam yapılacağına ilişkin haberlerin çıktığının sorulması üzerine Aka; “Belediyeler su fiyatlarını Büyükşehir Meclisleri belirler. Biz de bu tarifeleri uyguluyoruz. Kısa sürede bu kadar büyük zam yapılmayacak. Yıllara bölünecek” dedi.

 

GENEL MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN TALİMATI İLE BU OLACAK

Köylerden su paralarının alınmasına ilişkin sorulan bir soru üzerine de Aka, “Köylerde şu an çalışmalar sürüyor. Şebekelerin tespit ediyoruz. Köylerde kayıt işlemlerine başladık. Bu işlemleri yaparken vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret almıyoruz. Genel Müdürlüğümüzün talimatı ile bu olacak” şeklinde cevap verdi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş