Açılış sonrası adaylığını açıklayacak

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, İnegöl Ziraat Odası Toprak Bitki Su Analiz Laboratuarı’nın açılışını Cuma günü saat 10.00’da Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın katılımı ile gerçekleştireceklerini, açılışın ardından düzenlenecek toplantıda ise 1 Şubat’ta düzenlenecek oda seçimleri için Başkan Adaylığını açıklayacağını belirtti.

Yayınlama: 15.01.2015
801
A+
A-

Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, dün makamında düzenlediği basın açıklamasında İnegöl Ziraat Odası Toprak Bitki Su Analiz Laboratuarı açılışı ile ilgili bilgiler verdi.

 

ÇALIŞMALARA BAŞLANDI






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Ziraat Odası Başkanı Sezai Çelik, “Bu Cuma günü saat 10.00’da odamızın Toprak Su Bitki Analiz Laboratuarı’nın açılışını yapacağız. Uzun zamandır zaten bunun kurulumu ile ilgili çalışmalarımız vardı ve nihayetinde sonuna geldik. Çalışmalara da başlamıştık. Açılışımıza Genel Başkanımız Sayın Şemsi Bayraktar ve şuana kadar bize geri dönüş yapan Bursa Milletvekilimiz Hüseyin Şahin ile İnegöl protokolünün de katılımı ile açılışımızı gerçekleştireceğiz. İnegöl’ümüze, çevre ve bölge çiftçilerimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

 

115 DELEGE SEÇİLDİ

Delege seçimlerinin sonuçlarıyla ilgili konuşan Başkan Çelik, “Delege seçimleri biteli aşağı yukarı 15 gün oldu. Delegelerimizi seçtik. 115 tane delegemiz seçildi. Allah nasip ederse Şubat’ın 1’inde de odamızın seçimi var. Zaten Cuma günü açılışın gecesinde de Angelacoma Hotel’de 18.30’da seçilen delegelerimizin mazbata ve rozet töreni var. Aynı toplantıyı siyasi parti temsilcilerimiz, Kaymakamımız, Milletvekilimiz ile gerçekleştireceğiz. O gün de orada adaylığımızı açıklayacağız” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş