BURCAM’DAN MOBİLYACILARA MÜJDE Mobilyalarınızı camla renklendirin

İnegöl mobilya sektörüne kısa bir süre önce hizmet vermeye başlayan BURCAM Cam İşleme firması hayata geçirdiği yenilikle İnegöllü mobilyacıların işlerini kolaylaştırmayı hedefliyor. Cama aynı anda 5 renk serigraf baskı yapabilen BURCAM, mobilya firmalarına mobilyalarını renklendirmeleri konusunda önemli bir alternatif sunuyor.

Yayınlama: 24.07.2015
2.214
A+
A-

İnegöl mobilya sanayisinin en önemli tedarik kanalarından birisi olan cam işleme konusunda sektöre farklı ve yeni bir soluk getiren BURCAM firması tasarım anlamında mobilya firmalarının önünü açıyor.

 

Tasarımlarda renkleri kullanmak isteyen ancak sunta ve MDF malzemesinin renk konusunda kısıtlı bir çeşidi olması nedeniyle sıkıntı yaşayan firmaların işini kolaylaştırmayı hedefledikleri ifade eden BURCAM firması sahibi Sinan Döngel, amaçlarının serigraf baskı ile mobilyalarını renklendirmek isteyen firmalara çözüm sunmak olduğunu dile getirdi.






 

En son teknolojinin ürünü olan makine parkuruyla birlikte yaklaşık 2 ay önce İnegöllü mobilya üreticilerine hizmet vermeye başladıklarını ifade eden Döngel, “Yılların vermiş olduğu bilgi ve birikimi üreticilerimizle buluşturduğumuz cam işleme tesisimizde firmalarımızın bizlere göstermiş oldukları yoğun ilgiden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyoruz. Sektöre girerken amacımız üreticilerimizin çözüm ortağı olmak ve onlara en hızlı en kaliteli ürün tedarikini sağlamaktı. Aylık ortalama 25 bin m2 cam-ayna işleme kapasitemizle hizmet vermeye devam ediyoruz” dedi.

 

Mobilya tasarımında ürünlerini renklendirmek isteyen ancak mobilyanın hammaddesi olan sunta veya MDF’de renk çeşidinin kısıtlı olması nedeniyle istedikleri tasarımı yapamayan mobilya üreticilerini düşünerek hayata geçirdikleri serigraf baskı ile farklılık oluşturduklarını ifade eden Sinan Döngel, “Serigraf baskıda cama 5 rengi aynı anda basabilecek teknolojiye sahibiz. ‘Prestijli ürün’ sloganıyla 20 personelimizle 1000 m2’lik tesisimizde çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Mobilyalarını renklendirmek isteyen üreticilerimizi tesisimize bekliyoruz” şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş