“Halkımıza hizmet edeceğiz”

Mahmut Doğru’nun Bursa’da görev yapacak olması nedeni ile İnegöl İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğüne atanan Turan Aksakallı, “Bu görevi vekâleten yürüteceğiz. Bizde halkımıza hizmet edeceğiz” dedi.

Yayınlama: 22.10.2014
804
A+
A-

Daha önce Erzurum Karayazı İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü’nü vekâleten 4 yıl yürüten Turan Aksakallı, geçtiğimiz yıl İnegöl’de görev yapmaya başlamıştı. Mahmut Doğru’nun yerine vekâleten müdürlük görevine getirilen Aksakallı, amaçlarının hizmet olduğunu ifade etti.

 

VEKÂLETEN BU GÖREVE GETİRİLDİK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Turan Aksakallı, “15.09.2013 Tarihinde Erzurum Karayazı İlçe Müdürlüğünden, İnegöl İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğüne atandım. Daha öncesinde Karayazı İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğünde 4 yıl vekâleten müdürlük görevinde bulundum. 1 yıldır burada Ziraat mühendisi olarak görev yapıyordum. Mahmut Beyin Bursa’da görev almasının ardından, bizde vekâleten bu göreve getirildik” dedi.

 

HALKIMIZA HİZMET EDECEĞİZ

Aksakallı, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: Tabi görevler baki değil. Bugün siz buradasınız. Yarın başka biri burada olabilir. Bizde buraya bir müdürümüz gelene kadar bu görevi vekâleten yürüteceğiz. Bizde halkımıza hizmet edeceğiz. Hizmet noktasında elimizden geleni yapacağız.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş