“İhracatımızın artması için çalışacağız”

İnegöl ilçe protokolü Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan İSMOB 2015’i ziyaret etti. Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) tarafından İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen 11. İstanbul Mobilya Fuarı’ndaki (İSMOB 2015) İnegöllü mobilyacıları ziyaret etmişlerdi. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “2015’te ihracatımızın artması için çalışacağız” dedi. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 30.01.2015
804
A+
A-

İSMOB fuar gezisi organizasyonuna katılan İnegöl Kaymakamı Ali Akça, Belediye Başkanı Alinur Aktaş, İTSO Meclis Başkanı Sadık Gülerer, İTSO Başkanı Metin Anıl, yönetim kurulu üyeleri ve Genel Sekreter Mustafa Şentürk heyet halinde İnegöllü mobilyacıların stantlarına giderek firma temsilcilerine başarı dileklerini ilettiler. Dünyanın farklı üyelerinden 500’den fazla mobilyacının katıldığı İSMOB 2015 fuarında önceki yıllarda olduğu gibi İnegöllü mobilyacıların ağırlığı dikkat çekti.

 

İSMOB 2015’İ ZİYARETE GELDİK






Ziyaret esnasında açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Alinur Aktaş İnegöllü mobilyacı esnafımıza destek vermek adına buradayız diyerek başladığı konuşmasında; “Bugün çok değerli ilçe Kaymakamımız, ticaret ve sanayi odası başkanımız, yine ticaret ve sanayi odası meclis başkanımız, genel sekreterimiz ve Adalet Ve Kalkınma Partisi İlçe Başkanımız ile beraber toplu bir şekilde İSMOB 2015’i ziyarete geldik. Öncelikle İSMOB 2015’in hem İnegöl’ümüze, hem tüm mobilya sektörüne hayırlar getirmesini Cenabı Allahtan temenni ediyorum” dedi.

 

Aktaş konuşmasının devamında fuarın ikinci günü olmasına rağmen ciddi bir memnuniyet olduğuna bizzat şahit olduklarını belirterek bu durumdan duydukları mutluluğu ifade etti.

 

162 FİRMAMIZI TEK TEK ZİYARET EDEREK KENDİLERİNİ TEBRİK ETTİK

Başkan Aktaş fuardaki İnegöl hâkimiyetine de değinerek şunları söyledi; İSMOB 2015 fuarında resmi olarak 162 fakat ikili katılımlarla yaklaşık 200 civarında İnegöl firması var. İnegöl burada kendini ciddi bir şekilde hissettiriyor. İnegöllülerin yaptığı sözleşme alanı 28.307 metre kare. Fuar bu yönüyle de bizi mutlu ediyor. Tabi İstanbul CNR Fuar merkezi hemen havaalanının yanı başında önemli bir fuar alanı, Türkiye’nin en büyük fuar merkezi ve en önemli mobilya fuar organizasyonlarında İnegöl mobilyasının böyle ses getirmesi bizim için ayrı bir sevinç ve onur kaynağı. Biz bu organizasyondan tüm firmalarımızın en üst düzeyde istifade etmesi temenni ediyoruz. Bu gün 162 firmamızı tek tek ziyaret ederek kendilerini tebrik ettik, kutladık.

 

2015’TE İHRACATIMIZIN ARTMASI İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

Nisan ayında İnegöl’de yapılacak olan Modef 2015 Fuarının tanıtımından duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Aktaş; “CNR Fuar Merkezine gelirken yol güzergâhında ciddi noktalarda Modef 2015 Nisan fuarımızla alakalı kreatifleri görünce ziyadesiyle de mutlu olduk. İnşallah Modef 2015 Nisan fuarında bizde İnegöl özelinde güzel organizasyonlar gerçekleştirip 2015’te ihracatımızın artması ve İnegöl’de mobilya sektörünün gelişmesi için önemli açılımlar sergileyeceğiz. Ben fuarımızın hayırlı uğurlu olması temennisi ile katılan herkesi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.

 

YARISI İNEGÖL FİRMASI

İnegöl Kaymakamı Ali Akça ise konuşmasında “İnegöl mobilyası toplam kapalı alanı 61 bin metre kare olan bu fuar alanının 28 bin metre karelik alanında 162 İnegöl firması ve yan firmalarla 200’e çıkan bir rakamla bu fuarda temsil ediliyor.  Ayrıca İstanbul Mobilya Fuarının yaklaşık yarıya yakın bölümü İnegöllü firmalarca temsil edilen bir fuar halini almış olması bizim için bir gurur. Bu anlamda şunu diyebiliriz. Mobilyanın başkenti olmak iddiasını taşıyan İnegöl marka değerini artık İstanbul’da da bulmuş durumda. Ben tüm mobilyacı arkadaşlarımı bu anlamda tebrik ediyor ve hayırlı kazançlar diliyorum” dedi



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş