İnegöl-Bursa ucuzlayacak

İnegöl-Bursa arasında ulaşıma yapılan son zamlarla birlikte 8 TL’ye çıkan fiyatlar BURULAŞ el atıyor. Yol ücretleriyle alakalı olarak ilçe halkına müjdeli haber veren İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, BURULAŞ’ın ulaşım konusunda fiyatları daha ucuz hale getirebilmek için çalışma yaptığını kaydetti.

Yayınlama: 04.07.2014
1.329
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin şehirlerarası ulaşımda alternatifi çoğaltarak fiyatları aşağıya çekmek için uyguladığı stratejinin bir benzeri İnegöl için uygulanacak.

 

ŞEHİR İÇİN RAYLI SİSTEM






Yol ücretleri hakkında açıklamalarda bulunan Başkan Alinur Aktaş şunları söyledi: İnegöl’de ulaşım artık Büyükşehir’in eline geçti. Büyükşehir Belediyesi de konuyla ilgili hemen oturup firmalarla görüşmelerini yaptı. Erken bir bilgi vererek yanlış yönlendirmek istemiyorum, ancak Büyükşehir Belediyesi’nin bu tip uygulamalarda alternatifi çoğaltmak, ucuzlatmak gibi bir stratejisi var. Bir de şehir için hafif raylı sistem olacak. Genel anlamda ucuzlatmayla ilgili BURULAŞ’ın bir çalışma yaptığını biliyorum. Yakın zamanda kamuoyu ile paylaşılacaktır.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş