İşkur Şube Müdüründen Aktaş’a ziyaret

İşkur İnegöl Şube Müdürlüğü görevine kısa bir süre önce atanan Ahmet Baştürk, protokol ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. •Serhat ÇİÇEK

Yayınlama: 20.11.2014
940
A+
A-

İnsan kaynaklarına yatırım yapan firmaların rekabette bir adım önde bulunduğuna dikkat çeken Baştürk, yaptıkları hizmetler hakkında başkan Aktaş’ı bilgilendirdi.

 

İŞ DÜNYASINA ÖNEMLİ DESTEK VERMEKTE






Baştürk yaptığı açıklamada, kalifiye eleman bulmakta zorlanan İnegöllü işverenlere kalifiye personel ihtiyacını karşılamak için İşkur’a büyük görevler düştüğünü söyleyerek, “Eleman bulmada İşkur, iş dünyasına önemli destek vermekte’’ şeklinde konuştu.

 

Başkan Aktaş’ise ziyaretlerinden dolayı İşkur Şube Müdürü Ahmet Baştürk’e, teşekkür ederek, İnegöl için yapılacak çalışmaları İnegöl Belediyesi olarak her zaman destekleyeceklerini belirtti.

 

ÇOK ÖNEMLİ SORUMLULUK TAŞIYAN KİŞİLERSİNİZ

İstihdam piyasasının, ekonominin ayrılmaz bir parçası olduğunu kaydeden Aktaş, “İstihdam ekonomiye dayalı, onunla ilişkili en anlamlı ve değerli bir alandır. Bunun yönetilmesi de aynı şekilde çok önemlidir. Sizler kurumsal kimliğinizle bunu yöneten ve yönlendiren, çok önemli sorumluluk taşıyan kişilersiniz. Bu açıdan ortaya koyacağınız çabalar için şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

 

2023 HEDEFLEMESİNE ULAŞAMAYIZ

İşkur müdürlerinin, insan ve istihdam piyasası kapsamında meselenin başındaki baş aktör ve faktör olduklarının altını çizen Aktaş, İnegöl’ün önemli ihracat ve lojistik merkezi olduğunu vurguladı. Bunu yönetecek insan ve istihdam açısından yetişmiş eleman arayışı olduğuna dikkat çeken Aktaş, “İnsan kaynakları açısından talep ile arz arasındaki açığı kapatamazsak 2023 hedeflemesine ulaşamayız” şeklinde konuştu. Ziyaret karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş