Mobilya’da şölen başlıyor

MODEF kapılarını görücülerine açıyor. Bugün 31. açılışı gerçekleştirilecek olan Mobilya ve Dekorasyon Fuarı (MODEF) ile ilgili İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş yaptığı basın açıklaması ile “Türkiye’deki birçok ilden büyük olan, gerçekleştirdiği atılım ve yatırımlarla daha da modernleşen ve gelişen İnegöl’ümüzde yarın bir fuar coşkusunu daha hep birlikte yaşayacağız” dedi.

Yayınlama: 15.04.2014
1.007
A+
A-

Basın açıklamasında İnegöl’ün sürekli gelişen ve ilerleyen bir şehir olduğunu ifade eden Başkan Aktaş, İnegöl’ün mobilyada kendini kanıtladığını ifade etti.

FUAR COŞKUSUNU DAHA HEP BİRLİKTE YAŞAYACAĞIZ

Bir fuar coşkusunu daha vatandaşla birlikte paylaşılacağını ifade eden Başkan Aktaş, “Türkiye’deki birçok ilden büyük olan, gerçekleştirdiği atılım ve yatırımlarla daha da modernleşen ve gelişen İnegöl’ümüzde yarın bir fuar coşkusunu daha hep birlikte yaşayacağız. İnegöl’ün ülke gündeminde bu kadar bilinirliğinin fazla olmasında hiç kuşku yok ki yerel idarecilerinin ve girişimci ruha sahip insanının büyük etkisi var. Tarım, turizm ve ekonomik alanlarda hızla gelişen şehrimiz; hiç kuşku yok ki Mobilyada kendini kanıtlamıştır. Mobilya konusunda ülkemize örnek olacak ilkleri gerçekleştiriyoruz.İşte; ilk ilçe ihtisas OSB olan İnegöl Mobilya ve Ağaç İşleri İhtisas OSB, yine Türkiye’nin ilk uluslar arası mobilya test laboratuarı TÜV Rheinland bunun en büyük göstergelerindendir” dedi.






İNEGÖL DİĞER ŞEHİRLERE MODEL OLACAK DURUMDADIR

İnegöl’ün diğer şehirler tarafından model alınacak bir şehir olduğunu ifade eden Aktaş, “Fuarımız gezildiğinde görülecektir ki; firmalarımız, stant tasarımları ve uygulamaları ile birbirleri ile yarışır ve diğer şehirlere model olacak durumdadır. Dünya standartlarında stant tasarımlarına sahibiz. Her yeni MODEF’te firmalarımızın yaptıkları Ar-Ge ve pazarlamanın, yeni tasarım ve uygulamaların örneklerine şahit oluyoruz. Bu durum İnegöl Mobilyacısı’nın coşku, heyecan ve atılımını daha da kamçılamaktadır. Bu yönüyle; İnegöl Mobilyası, Türk mobilya sektörünün belirleyici unsuru olmaya devam edecektir. İnegöl Mobilyası Bir Dünya Markası olarak Dünyaya açılmış ve açılmaya da devam edecektir. Ülkemizin ekonomik direnci, dünya ülkelerinde sahip olduğu güç ve dik duruşu ortadadır. Ülkemiz her alanda Dünya ülkeleri üzerindeki hâkimiyetini gün geçtikçe artırmaktadır. Ülkemizin her alandaki bu başarısını İnegöl’de de gösteriyoruz. MODEF Fuarlarımız bu direncin kentimizdeki en güzel örneğidir” dedi.

HAZIRLIK KAPSAMINDA GEREKEN HER ŞEYİ YAPTIK

Fuar için gereken her şeyin yapıldığını aktaran Başkan Aktaş, yapılan hazırlıklar hakkında bilgi vererek, “Açılışını yarın gerçekleştireceğimiz; MODEF fuarını etkin kılmak adına hazırlık kapsamında gereken her şeyi yaptık Bu bağlamda sizlere 2014 Nisan fuarı için yapılan çalışmaların ilklerinden bahsetmek istiyorum. Öncelikle 2013 Kasım fuarında gerçekleştirdiğimiz portatif alanı MODEF 2014’ Nisan fuarı için de gerçekleştirerek 178 sektör temsilcisi firmayı fuarımızda yer verdik. Fuarımızı direk ziyaret etmiş olan profesyonel ziyaretçilerimizin yıl içerisinde profillerini değerlendirip datamıza ekleyerek   (10.000 ) birebir VIP davetiye dağıtımı yaptık. Değerlendirmiş olduğumuz bu profilleri kategorize ederek bayanlara yönelik olarak Vahe Kılıçarslan ile ‘Dekodizayn’ programı erkek müşteri profiline yönelik olarak ise Mesut YAR ile ‘Burada Laf Çok’ programına sponsorluk gerçekleştirerek her iki segmente yönelik çalışma yaptık. Fuarımızı ziyaret eden 81 ilin analizini yapıp daha az ziyarette bulunan illerimiz olan Adana Diyarbakır Erzurum G.Antep K. Maraş Konya Malatya Mersin Samsun Ş.Urfa Trabzon illerinin en güçlü Yerel Gazete ve Radyolarında ayrıca bu illerin mobilya showroomlarının olduğu alanlarda toplamda 200 adet Bilboard ta Modef Nisan fuarımızın reklam ve tanıtımını yaptık. Marie Claire Maison /Evim/ House Beautıful/ Sea Life dergilerinde aylık reklam çalışmaları ve tüm İDO Seyahatlerindeki TVlerin yayın akışlarında Nisan Fuarımızı tanıttık. Türkiye genelinde yine ilk kez GOOGLE Search arama motorunda ilk beşte fuarımızın görsellerini ve reklam çalışmalarını yürüttük. Ve bunun meyvelerini fuara bir hafta kala www.modef.com.tr internet sitemizden sitemizi toplamda 1 ayda ziyaret edenlerin resmi sayısı 25.244 ‘e ulaşmış bulunduğunu gördük. İlk kez Nisan fuar katılımcılarımıza özel İhracat ile ilgili destek verme adına Katar ‘da ikili iş görüşmeleri yaptırdık ki giden firmalarımızı Katar’da 52 Katar mobilya firması ile tanıştırdık. Özetle; artık fuar organizasyonunda da marka olma yolunda ilerleyen MODEF Nisan fuarımız kapılarını tüm Türkiye’ye ve dünyaya yarın açacaktır” dedi.

 

AÇILIŞA TEŞRİF EDEMEYECEKLER

Daha önce fuar’ın Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi tarafından açılışın gerçekleştirileceğini söyleyen Başkan Aktaş, son anda çıkan bir program nedeniyle Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin programa katılamayacağını ifade dederek, “Daha önceden Milletvekilimiz Sayın Hüseyin Şahin tarafından Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekçi Bey tarafından açılışımızın yapılacağı bilgisi verilmişti. Ancak kendileri son anda çıkan bir programından dolayı açılışa teşrif edemeyeceklerini katılımcılarımıza hayırlı ve bol kazançlı fuar geçirmeleri temennisini ilettiler.  Bugün saat 14.00’te Bursa Valimiz Sayın Münir Karaloğlu Bursa Milletvekilimiz Sayın Hüseyin ŞAHİN Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe’nin teşrifleri ile gerçekleştireceğimiz açılışımıza tüm sektör temsilcilerini ve tüm hemşerilerimizi davet ediyor. Hayırlı iş ve bol kazançlı bir fuar olmasını temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş