MODEF, 15 bin kişiyi ağırladı

32. MODEF EXPO ile ilgili değerlendirmelerde bulunan İnegöl Belediye Başkanı ve İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, fuara toplam katılımın 15 bin 34 olduğunu belirtti.

Yayınlama: 13.11.2014
675
A+
A-

 

İnegöl Belediye Başkanı ve İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte dün fuar alanında geçtiğimiz günlerde sona eren 32. MODEF EXPO ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

 






YURTDIŞINDAN MİSAFİRLER AĞIRLANDI

İnegöl Belediye Başkanı ve İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, “32. MODEF EXPO fuarımızı geçtiğimiz Cumartesi akşamı sonuçlandırdık. Bu güzel fuarın oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim. 160 firmanın katıldığı MODEF EXPO’yu Valimiz Münir Karaloğlu, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımları ile gerçekleştirmiştik. 5 gün süresince açık olan fuarımız, EXPO Fuarı olması hasebiyle yurtdışından misafir de ağırladığımız özellikli bir fuardı” dedi.

 

15 BİN 34 ZİYARETÇİ GELDİ

Fuarın 59 farklı ülkeden 2 bin 354 yabancı misafir, ülke çapında ise 77 ayrı ilden 10 bin 704 profesyonel, bin 976 da biletli olmak üzere toplamda 15 bin 34 kişinin ziyaret ettiğini belirten Aktaş, “Özellikle katılımcı memnuniyetini artıran ana unsurlardan bir tanesi, yabancı ziyaretçi sayısının artmış olması, yurtiçi ziyaretçi sayısının artmış olmasıydı. Beraberinde her yıl fuarımız gelişiyor, büyüyor. Daha kaliteli müşterilerle burada buluşuyoruz. Bu manada da mobilyacı esnafımız bundan ziyadesiyle istifade ediyor. İstanbul Fuarı’ndan sonra Türkiye’deki en güzel fuarı biz yaptığımızı düşünüyoruz. 5 gün boyunca her gün hemen hemen önemli ziyaretçiler geldi. Her günün yoğunluğu birbirine eşit düzeydeydi. Ortadoğu ve Avrupa’dan gelen ziyaretçi sayısında artış olduğunu ifade etmek istiyorum” şeklinde konuştu.

 

MEMNUNİYET YÜZDE 80

Her fuarda olduğu gibi bu fuarda da katılımcılardan fuar için anket yaptıklarını belirten Alinur Aktaş, “Yapılan anketler ve araştırmalardan fuar anlamında genel bir memnuniyet olduğunu görüyoruz. İç piyasada bizi ziyaret eden ilk 10 şehir; Bursa, İstanbul, Ankara, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Eskişehir, Antalya, Konya ve Balıkesir. Ziyaretçi profili sorusuna katılımcıların yüzde 64’ü mobilya satan mağazaların, yüzde 12’si iç tasarımcıların, yüzde 8’i de diğer müşteri grubunu temsil ettiklerini ifade ettiler. Toplam memnuniyetin yüzde 80’in üzerinde olduğunu görüyoruz. Yaptığımız araştırmalar neticesinde memnuniyetin iyi olduğunu ama özellikle ihracat fuarı ile alakalı konunun geliştirilmesi, daha doğru müşterilerle buluşabilmek adına daha detaylı daha profesyonel çalışmalar yapılması gerekliliğini ifade ettiler. Bunun yanında katılan ziyaretçilerimizden fuar alanını küçük bulanlar oldu. Ürünle alakalı yetersiz bulanlar oldu. Biz İnegöl olarak bu detayları paylaşacağız. Önümüzdeki hafta mobilya sanayicilerimizle bir araya gelip MODEF EXPO ölçeğinde genel değerlendirme toplantısı yapacağız ve bundan sonraki fuar ile alakalı yol haritası belirleyeceğiz” diye konuştu.

 

HER YIL STANDARDINI YÜKSELTİYOR

İnegöl mobilyacısının bugüne kadar gözünü budaktan sakındırmadığını aktaran Aktaş, “İstikametine baktı. Gitmek istediği yere hızlı bir şekilde koştu. İnşallah bundan sonraki süreçte de aynı şey gerçekleşecektir. Nihayetinde gönül huzuru içerisinde, eksik ve aksaklıklarına rağmen bir önceki fuardan daha da güzel olan her yıl standardını yükselten bir MODEF EXPO’yu bir kez daha yaşadık. Tabi ki güzelin daha güzeli olur. İnşallah önümüzdeki yıl daha da güzelini gerçekleştirmek bizlere nasip olur” açıklamalarında bulundu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş