MÜSİAD 24 yaşında

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Zeki kavaz, 24. yıldönümünü kutlayan MÜSİAD’ın 7 bin 500 üyeye ulaşan büyük bir aileye ulaştığını belirtti.

Yayınlama: 06.05.2014
943
A+
A-

Yazılı bir açıklama yapan Başkan Zeki Kavaz, 5 Mayıs 1990 tarihinde kurulan MÜSİAD’ın 24 yaşına bastığını ve bu süre içerisinde, pek çok siyasal, sosyal ve ekonomik olaya, ya şahit olduklarını ya da bizzat yaşadıklarını ifade etti.

 

Kavaz yazılı açıklamasını şu şekilde sürdürdü; “24 yıldır yaşadıklarımızla ilgili, kanaatimizi ifade ettik, duruşumuzu gösterdik. Yaptıklarımızla, söylediklerimizle, inandığımız değerlerimizin karşılığını sergiledik. Kurulduğumuz günden beri, ülkemizin, milletimizin daha iyiyi hak ettiğini ifade ettik. Hedeflerimizi, hayalini kurduklarımızı, örneğini gördüklerimizi, araştırdık, soruşturduk, kayda aldık. Temsil ettiğimiz değerlerimizin liyakati için çalıştık. Memleketimizin ve milletimizin daha iyiye layık olduğunu düşünerek, sınırlarımızı zorladık. Uluslararası etkinlikler düzenledik. Üstümüzdeki sorumluluğun sadece ülkemiz sınırları içinde kalmaması gerektiğine olan inancımızla, tüccar bir peygamberimizin olduğu bilinciyle ve onun ahlakıyla ahlaklanma prensibiyle, dünya üzerindeki tacirlere kapımızı açtık. Birlikte büyük çalışmalara imza attık. 55 ülkede uzattığımız elimizin karşılığını, temsilcilikle taçlandırdık. İnanmış 12 işadamıyla kurulmuş olan MÜSİAD, bugün ülkemizde 7.500 üyesiyle, büyük bir aileye ulaşmış durumda” diye konuştu. 






 

Kavaz konuşmasını şu şekilde devam etti; “MÜSİAD, bugüne kadar yaptıklarıyla, gelecekte yapabileceklerinin teminatını göstermiş bir kurumdur. Bil vesile, daha iyi, daha müreffeh bir Türkiye için çalışmaya, hayal etmeye ve hayallerimizin gerçekleşmesi için çalışmaya, örnek işadamları olmak için çalışmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki sene 25. yılımızı da bu heyecan ve coşkuyla idrak etmenin temennisiyle, değerli MÜSİAD üyelerine saygı ve selamlarımızı sunuyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş