MÜSİAD tarafını seçti

Müstakil Sanayici İşadamları Derneği (MÜSİAD) İnegöl Şubesi, İstanbul’da düzenlenen Mobilya Fuar Organizasyonlarında MOSFED’i destekleme kararı aldı. MÜSİAD Başkanı Halil Malkaç, “Tüm üyelerimizden beklentimiz; İnegöllü üyelerimizin birlik ve beraberlik noktasında ortak hareket etmesidir. Sektörel anlamda mobilyayı yöneten öncü bir noktadayız. Bu fırsatı değerlendirmek için MOSFED’i destekleyeceğiz” diye konuştu.

Yayınlama: 05.02.2015
795
A+
A-

CNR Fuarcılık’ın İstanbul Mobilya Fuar sözleşmesini MOSFED’le yapma kararı almasının ardından MOSDER’in Tüyap’ı tercih etmesiyle başlayan tartışmalar sürüyor. MOSFED 2016 yılında yine CNR EXPO’da düzenlenecek fuar için çalışmalarını sürdürürken, MOSDER’de Tüyap’ta alternatif fuar düzenleme kararı aldı.

 

Kararın açıklanmasının ardından daha önce CNR EXPO’da stand açan MOSDER üyelerinin bir bölümü kulis çalışması yaparak katılımcı firmaları yakın markaja aldı. Ancak MÜSİAD İnegöl Şubesi MOSFED’i desteklediklerini belirten bir açıklama yaptı.






 

MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Halil Malkaç, İnegöl Mobilyasının İSMOB’un tanıtılmasında büyük rol üstlendiğini ve bu marka değerinin İnegöllü firmalar sayesinde kazanıldığını vurguladı.

 

Ahmet Güleç’in başkanlığını yaptığı MOSFED’in önümüzdeki dönemlerde çok ciddi çalışmalara imza atacağını vurgulayan Malkaç, “İnegöl olarak tarihi bir fırsat elimizde. Şu an ilk kez bir sektörde yöneten tarafız. Bizler bu fırsatı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor. Artık İnegöllü mobilyacılarımız mobilya pastasından hak ettiği kadar payı almak zorunda. Bu nedenle bugün birlik ve beraberlik günüdür. Dünya genelinde sayılan ve bilinen bu markayı hep birlikte daha fazla büyütmek için MOSFED’le beraber hareket edeceğiz” diye konuştu.

 

Mobilya sektörünün ülke ekonomisi açısından oldukça önemli olduğunu da vurgulayan Malkaç, “Biz istihdam dostu bir sektörüz. İthalatı neredeyse hiç olmayan bir sektörüz. Bu durumu sürekli vurgulayan ve hükümet nezrinde sürekli destek isteyen kurumlara katkı sağlamalıyız. Ahmet Güleç başkanımızda bu konuda çok fazla mesai yapıyor. MOSFED’in önümüzdeki yıllarda fuara katılım sağlayan firmaları ekonomik anlamda desteklenmesi noktasında ciddi çalışmaları var. Bizde düşen görev İnegöl’ün menfaatleri noktasında duruş sergilemektir” şeklinde konuştu. 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş