Neon hizmete açıldı

Erkal Uysal, Ömer Faruk Gök, Mesut İbiş ve Dursun Şirin ortaklığında İnegöl’e güvenlik ve bilgi sistemleri alanında hizmet verecek olan Neon Güvenlik ve Bilgi Sistemleri firması düzenlenen törenle hizmete girdi.

Yayınlama: 29.05.2015
1.133
A+
A-

Erkan Uysal, Ömer Faruk Gök, Mesut İbiş ve Dursun Şirin ortaklığında kurulan, İnegöl güvenlik ve bilişim sektörünün yeni markalarından olan Neon Güvenlik ve Bilgi Sistemleri firmasının açılışı, dün saat 14.00’da Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Belediye Başkan Yardımcıları Alper Taban ve Adil Kansu, siyasi parti temsilcileri, oda ve dernek başkanları, kurum ve kuruluş temsilcileri ile çok sayıda vatandaşın katıldığı töreni ile gerçekleştirildi.

 

İNEGÖL’E HİZMET EDECEĞİZ






Program esnasında bir konuşma yapan firma ortaklarından Ömer Faruk Gök, “Açılışımıza hoş geldiniz. Genç girişimci arkadaşlar olarak bu firmada bilgisayar, güvenlik sistemleri, elektronik ve teknik alanda İnegöl’ümüze hizmet vereceğiz. Firmamızın uzun yıllar boyuca başarılı hizmetlere imza atmasını temenni ediyoruz” dedi.

 

ÖNEMLİ OLAN GÜLER YÜZ

Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise, “Cenab-ı Allah kardeşlerimizin yardımcıları olsun. Geçmişte birkaç ortaklık yapmıştım, bereketli iştir. Yeter ki ortaklar birbirlerine kol kanat gersinler. Bir elin nesi var iki elin sesi var. Bu kardeşlerimiz inşallah burada muvaffak olurlar. İnegöl 242 bin nüfuslu, her sektöre ve her kesime yetecek güzel bir şehir ama kıymetini bilene. Bazen isyankâr tavırlar içerisinde olan arkadaşlarımız var. Dışarıdan bizimle ilgili algı İnegöl’ün çok bereketli bir memleket olduğu yönünde. Biz güzel ve bereketli bir memlekette yaşıyoruz. Mobilya gibi çok değerli bir kanalımız var. Bilgisayarcılar ve güvenlikçiler sadece mobilyacılara hizmet etseler başka bir sektöre girmelerine gerek yok. Mobilyacılar iyiyse İnegöl iyidir ama mobilyacılar hastaysa herkes hasta olur.  İnegöl mobilya sektöründe 35 bin civarında istihdam var. İnegöl’e ve bu sektöre hizmet etmek kardeşlerimiz için bir şanstır. Ne kadar marka olursanız olun esnaflığın bir kuralı var; güler yüzünüzü, tatlı dilinizi, ilgi ve alakanızı müşterilerinizden eksik etmeyeceksiniz. İnşallah siz de bunu yapacaksınız. Hayırlı uğurlu olsun” şeklinde konuştu.

 

Gerçekleştirilen konuşmaların ardından okunan dualar eşliğine kurdele kesimi yapılarak işyeri faaliyete geçirildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş