Oylat EMİTT’in gözdesi oldu

Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan EMİTT geçtiğimiz gün sona erdi. 5 gün süren fuar boyunca ziyaretçiler Oylat’ın standına büyük ilgi gösterdi.

Yayınlama: 28.01.2015
725
A+
A-

Türkiye’nin en büyük turizm fuarı olan EMİTT ( Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı), 22 – 25 Ocak tarihleri arasında TÜYAP fuar alanında düzenlendi. İlk iki gün profesyonel turizmcilere açılan fuar, son iki gününde vatandaşların ziyaretine açıldı. Pazar günü sona eren fuara vatandaşların ilgisi de oldukça fazlaydı.

 

Bu yıl 19’ncusu gerçekleştirilen ve yaklaşık 70 ülkeden 400 katılımcının yer aldığı EMITT,  Oylat Kaplıcaları açısından faydalı geçti.






 

GENİŞ KİTLELERE TANITIM SAĞLANDI

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan Oylat Kaplıcaları Pazarlama Sorumlusu Özgür Yıldız şunları söyledi: İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ve Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) eski Asya Bölge Başkanı Nezih Üçkardeşler başta olmak üzere birçok üst düzey yetkililere Oylat hakkında bilgiler verip istişare etme imkânı bulduk. Yeni misafirle ulaşmanın yanında standımıza ziyaretlerde bulunan Oylat müdavimlerinin memnuniyetlerini dile getirmeleri, anılarını paylaşmaları İnegöl ve bölgemizi temsil etmemizin önemini bir kez daha göstermiş oldu. Dört gün süren fuar ile Oylat kaplıcalarının ulusal ve uluslararası düzeyde daha geniş kitlelere tanıtımı sağlandı. Gün boyunca verimli iş görüşmeleri gerçekleştirerek, turizm profesyonelleri ve tur operatörleriyle gelecek dönemler için önemli bağlantılar kuruldu. Yapmış olduğumuz planlama doğrultusunda adımlarımızı atıyor Oylat’ı daha ileri noktalara taşıma adına tüm enerjimiz ile çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş