Pazarlar Boş Kaldı

İnegöl Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut, sıcakların pazarı olumsuz etkilediğini ve geçen Ramazan aylarını mumla aradıklarını ifade etti.

Yayınlama: 28.06.2016
1.326
A+
A-

Yüksek sıcaklıkların ve Ramazan’ın bir araya gelmesi ile oluşan olumsuzluklar ilçemizde kurulan pazarları da vurdu.

 

UCUZKEN KİMSE TEPKİ GÖSTERMİYORDU






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Sebze ve Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut; “Bu sene geçen seneki Ramazanları aradık. Geçen seneki işler olmadı. Bu sene sıcaklar da birden bastırınca domates fiyatları yükseldi. Antalya bitti, yerli başlamayınca bir boşluk yaşandı ve fiyatlar yükseldi. Fiyatlar yükselince halk da tepki göstermeye başladı ama ucuzken kimse niye ucuz demiyordu. Diğer fiyatların hepsi uygun, aynı şekilde devam ediyor. Ramazanın değil de sıcaklığın etkisini yaşadık. İnsanlar sıcakta çıkmıyorlar, akşamüzeri çıkıyorlar ve yoğunluk oluyor. Gündüz yatıyoruz, akşamüstü 2 saat pazar hareket kazanıyor. Arefe pazarı nasıl oluyor bilmiyoruz, inşallah iyi olur. Esnaf beklenti içerisinde” dedi.

 

PERŞEMBE PAZARI MAĞDUR EDİYOR

Perşembe pazarının yapımının geciktiğini belirten Durgut, “Perşembe pazarının bitmesi lazımdı, mağdur oluyoruz. İnşaat ağırlaştı. Bir yerden aldığımız duyuma göre bu kış da pazara geçemezsiniz diyorlar. Kendi belediyemiz olsaydı, Büyükşehir olmasaydı şimdiye geçerdik. Büyükşehir çok yanlış yaptı” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş