MODEF EXPO’da dev sandalye

32. MODEF EXPO Fuarı’na gelen yerli ve yabancı ziyaretçiler, gördükleri 3 metre 40 santimlik sandalye karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Konsept halinde görücüye çıkan devasa sandalyenin yanında bir normal bir de minik boyutu yer aldı.

Yayınlama: 05.11.2014
1.398
A+
A-

32. MODEF EXPO Fuarı ziyaretçileri dün fuarda İnegöl’de daha önce de görülmüş olan devasa sandalye konsepti ile karşılaşınca şaşkınlıklarını gizleyemediler.

 

HAFIZALARDA KALSIN İSTEDİK






Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan BALİN Sandalye İşletme Müdürü Ali Karaca, “Yeni bir fuardayız, bu fuarımız inşallah İnegöl için hayırlara vesile olur. Güzel kapıların açılmasına vesile olur inşallah. Bununla beraber bütün firmalarımız en güzel, en son modellerini hazırlayarak görücüye çıkardılar. İnşallah onlar da güzel satışlar yaparlar. Biz de BALİN Sandalye olarak İnegöl’ümüze nasıl bir katkımız olur, nasıl bir iz bırakabiliriz düşüncesi ile büyük bir sandalye yapmayı tasarladık. Klasik oymalı, devasa yaklaşık 3 metre 40 santim boyunda bir sandalye imalatı yaparak dikkat çekmeye çalışıyoruz. İnegöl’e dışarıdan gelen tedarikçilerimizin gördükleri bu sandalyeyi unutmamalarını ümit ediyoruz. Bununla beraber bir konsept oluşturduk. Bir normal boy sandalyemiz var büyük boy sandalyenin altına giriyor, bir de minik sandalyemiz var o da diğer normal sandalyenin altına giriyor. Bu 3’ünü bir konsept halinde tamamen dikkate yönelik bir ürün olarak yaptık. Dikkat çeksin, hafızalarda kalsın, İnegöl’ümüzün ismi bu vesile ile yayılsın, duyulsun. Bu kapsamda bir nebze de olsa katkımız olursa ne mutlu bize. İnşallah amacımıza ulaşacağız. Daha ilk günden yurtdışından gelen yoğun ziyaretçilerin de ürüne gösterdikleri ilgiyi görünce bu amacımıza ulaştığımızı düşünüyoruz. Fuarımız hayırlara vesile olsun” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş