Saloni’den uluslararası anlaşma

Türkiye içinde 9 kurumsal mağaza, 60 satış noktası ile faaliyette bulunan, mobilya, koltuk ve oturma grupları üreticisi Saloni Mobilya, Filistin’in 20 yıllık sektör tecrübesi ile en büyük mobilya mağazalar zincirine sahip olan Rawaj Furniture ile işbirliğine gidiyor.

Yayınlama: 12.09.2014
794
A+
A-

Yapılan anlaşma çerçevesinde Rawaj Furniture, Saloni Mobilya Kurumsal Mağazaları ile mobilya satışı yapacak.

 

İşbirliği çerçevesinde Saloni Mobilya markasını kullanacak olan Filistin’li  Rawaj Furniture, markalaşma, reklam ve mağazalaşma için Saloni Mobilya adına 1,5 milyon dolarlık yatırım planı yapıyor.






 

Ramallah ve Nablus kentlerinde açacakları 1.200 m2’lik iki mağaza ile mağazalaşma yolunda ilk adımlarını atacak olan Rawaj Furniture, bu yatırımlarla beraber yıllık 1 milyon dolarlık ciro hedefi koydu.

 

Rawaj Furniture Genel Müdürü Abbas Al Assi, Saloni Mobilya gibi güçlü bir marka ile Filistin’deki güçlerini birleştirmekten çok mutlu olduklarını, ilerleyen yıllarda bu işbirliğini daha da ilerletmek istediklerini, Filistin, Ürdün ve İsrail’i de kapsayan bir distribütörlük anlaşması yapmanın sevincini yaşadıklarını belirtti.

 

Hâlihazırda 45 ülkeye ihracatı olan Saloni Mobilya Genel Müdürü Haluk Özbek de konuya ilişkin olarak; bu anlaşmayla Mısır, Almanya ve İran’dan sonra Filistin, Ürdün ve İsrail’de de mağazalaşma yolunda ilerleyecek olmanın haklı gururunu yaşadıklarını belirtti.

 

Genel Müdür Haluk Özbek şunları söyledi: 14 yıldır sürekli olarak üretim altyapısı ve markalaşma yatırımları yaptıklarını, bunun karşılığında da Saloni Mobilya ismini markalaştırarak, tüm dünyaya değerli bir şekilde sattıklarını belirtti. Filistin’de Saloni Mobilya isminin markalaşacak olması, ülkemiz adına, mobilya sanayimiz adına çok önemli.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş