TÜMSİAD’lılar GİK’te buluştu

TÜMSİAD 7. Genel İstişare Kurulu Toplantısı 24-25 Mayıs tarihlerinde Ankara Semerkand Kültür Merkezi’de gerçekleştirildi. Türkiye genelindeki bütün şubelerin katılımıyla gerçekleştirilen GİK toplantısında yeni döneme ilişkin yapılacak çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunuldu.

Yayınlama: 27.05.2014
848
A+
A-

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin bu yıl 7’ncisini gerçekleştirdiği Genel İstişare Kurulu Toplantısı geçtiğimiz hafta sonu Ankara Semerkand Kültür Merkezi’de yapıldı. Yoğun bir katılımın sağlandığı GİK toplantısına İnegöl Şubesi de tam kadro katıldı.

TÜMSİAD İnegöl Şubesi’nin gerçekleştirmiş olduğu çalışmalar ve faaliyetler hakkında sunum yapan TÜMSİAD İnegöl Şube Başkanı Turgut Kani, az zamanda çok iş başardıklarını ifade etti.

Kani amaçlarını daha büyük ve kapsamlı projeleri hayata geçirmek olduğunu ifade ederken, hazırlıklarını sürdürdükleri önemli bir projeyi de kısa bir süre sonra kamuoyu ile paylaşacaklarını kaydetti.






Turgut Kani’nin Başkanlığında Ankara’ya çıkarma yapan TÜMSİAD İnegöl Şubesi, yaptığı çalışmalarla diğer şubelerin takdirini kazandı.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş